Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Μετέτρεψε το ντέρμπι… σε περίπατο η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης! (φωτογραφίες+βίντεο)

Με τέσσερα γκολ και μάλιστα και τα τέσσερα από στημένες φάσεις, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα του Ηρακλή Ροδίτσας, στο γειτονικό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΗρακλήςΡοδίτσας #Θύελλα_Μεγάλης_Βρύσης #φωτογραφίες #LamiaSports #βίντεο

Με τέσσερα γκολ και μάλιστα και τα τέσσερα από στημένες φάσεις, η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης πέτυχε τεράστια νίκη στην έδρα του Ηρακλή Ροδίτσας, στο γειτονικό ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΗρακλήςΡοδίτσας #Θύελλα_Μεγάλης_Βρύσης #φωτογραφίες #LamiaSports #βίντεο

Με σκορ 0-4 η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης κέρδισε στο γειτονικό ντέρμπι τον Ηρακλή Ροδίτσας, μέσα στην έδρα του παίρνοντας ένα τεράστιο τρίποντο.

Η ομάδα του Νίκου Τσίγκα, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού μετά από έντοχη λογομαχία με τον διαιτητή, σκόραρε 4 τέρματα και τα τέσσερα από στημένες φάσεις.

Το 0-1 έκανε ο Αναστασίου στο 13΄, ο οποίος μετά από έμμεσο φάουλ του τερματοφύλακα του Ηρακλή,  Λογαρά, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του συμπαίκτη του και άνοιξε το σκορ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τη Θύελλα να προηγείται στο σκορ. Στην επανάληψη, ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε ψηλά και έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με σουτ του Κουτσοχάνου, το οποίο και έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τασούλης.

Το δεύτερο τέρμα για τους φιλοξενούμενους, ήρθε ξανά από στημένη φάση, η μπάλα κατέληξε στο κεφάλι του Κώστα Παπαθανάση ο οποίος με κεφαλιά «ψαράκι» έγραψε στο 69΄ το 0-2 δίνοντας μεγαλύτερο προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα, ο Παπαθανάσης δεν πανηγύρισε το γκολ καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν για αρκετά χρόνια στην ομάδα της Ροδίτσας.

Η Θύελλα… επιβεβαιώνοντας το όνομά της συνεχίζει να «βομβαρδίζει» τα δίχτυα του Ηρακλή. Το 3ο τέρμα για τη Μεγάλη Βρύση, ήρθε μετά από κόρνερ του Επίσκοπου και πλασέ εξ΄επαφής του Ασπιώτη σε κενή εστία στο 72΄.

Ο Καλλιώρας, έχασε τεράστια ευκαιρία στο 80΄να βρει και αυτός δίχτυα, όμως ο τερματοφύλακας του Ηρακλή του είπε όχι σε φάση τετ α τετ.

Το καλό παρόλο αυτά το άφησε για το τέλος η ομάδα της Μεγάλης Βρύσης. Τρία απανωτά κόρνερ, με το τελευταίο να το αναλαμβάνει ο Επίσκοπος, πετυχαίνοντας ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ στο 86΄! Ο αμυντικός της Θύελλας, σημάδεψε το δεύτερο δοκάρι, όμως η μπάλα είχε τέτοιο φάλτσο που κατέληξε τελικά απευθείας στα δίχτυα του Λογαρά, ο οποίο ήταν ανύμπορος να αντιδράσει.

Να σημειώσουμε δε, ότι τα νεύρα δεν έλειψαν καθώς τι ντέρμπι θα ήταν διαφορετικά. Παρόλο αυτά, με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Ροδίτσας (Σ. Καλλιμάνης): Λογαράς, Μαργαρίτης, Τάμπου, Καρακώστας, Τσαντζαλής, Χαρίλας, Κουτσοχάνος, Νάσιος, Δημητρόπουλος, Τσεκούρας Χρ., Τσεκούρας Ευστ.

Έπαιξαν επίσης και οι: Παπαθανασίου (60΄), Hamati (75΄), Κατσιούλας (86΄)

Θύελλα Μεγ. Βρύσης (Ν Τσίγκας): Τασουλής, Ντάλιος, Επίσκοπος, Σκούρας, Χάνι, Μακρής, Μαργέτης, Λεπίδας, Αναστασίου, Πρίφτι, Ασπιώτης

Έπαιξαν επίσης οι: Ίβρος (53΄), Παπαθανάσης (63΄) Γαρέφης, Καλλιώρας (78′).

Δείτε τα γκολ και το φωτορεπορτάζ του αγώνα από το LamiaSports:

Η γκολάρα του Επίσκοπου

 

Το φωτορεπορτάζ του αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button