Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλό παραμονής για τον Ο.Φ Ηράκλειας! (φωτορεπορτάζ)

Τη δεύτερη και πιο σημαντική νίκη του, μέχρι την επόμενη, πέτυχε σήμερα ο Ο.Φ Ηράκλειας ο οποίος κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Νίκης Αγ. Παρασκευής.

Τη δεύτερη και πιο σημαντική νίκη του, μέχρι την επόμενη, πέτυχε σήμερα ο Ο.Φ Ηράκλειας ο οποίος κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Νίκης Αγ. Παρασκευής.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Ο.Φ Ηράκλειας στο ντέρμπι της «ουράς».

Ο σύλλογος από την Ηράκλεια κατάφερε με ένα γκολ του Μπουσάι, «απέδρασε» από την έδρα της Αγίας Παρασκευής με σκορ 1-2.

Η ομάδα του Ανδρέα Ανυφαντή κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ μόλις στο 2΄χάρη σε τέρμα του Καραγιάννη Αθ. ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άψογα την ασυνεννοησία στην άμυνα της Νίκης σκοράροντας για το 0-1.

Παρά το γκολ που είχε δεχθεί, η Νίκη ήταν αυτή που έκανε παιχνίδι στο γήπεδο, απειλούσε και έφτασε τουλάχιστον δύο φορές κοντά στο γκολ. Ο Καπούλας είχε δοκάρι για την Αγία Παρασκευή, ενώ ο Μαγκλάρας έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει όταν από πλεονεκτική θέση, η κεφαλιά που έπιασε πέρασε ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του Γιολδάση.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65΄οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν. Ο Μιχαήλ σκόραρε για το 1-1 βάζοντας ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι της νίκης.

Όμως, δεν είχαν υπολογίσει τον Μπουσάι και την παρέα του. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Ηράκλειας, απάντησε στο γκολ του Μιχαήλ στο 73΄του αγώνα, πετυχαίνοντας το 1-2.

Το σκορ παρέμεινε έως το τέλος του αγώνα με την Ηράκλεια να φτάνει στη δεύτερή της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button