Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Καθάρισε» τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο η Θύελλα Ροδωνιάς!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο «Lala Stadium» την Αναγέννηση Γιαννιτσούς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΡοδωνιάς #ΑναγέννησηΓιαννιτσούς

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας η Θύελλα Ροδωνιάς υποδέχθηκε στο «Lala Stadium» την Αναγέννηση Γιαννιτσούς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΡοδωνιάς #ΑναγέννησηΓιαννιτσούς

Η γηπεδούχος ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ ήταν εκείνη που πετυχαίνοντας 3 τέρματα στο Α΄ ημίχρονο πήρε τη νίκη, απέναντι στην ομάδα της Ν.ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ η οποία αντέδρασε στο Β΄ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει ένα τέρμα και να μειώσει το εις βάρος της σκορ ημιχρόνου.

Πολύ καλό παιχνίδι από τους γηπεδούχους στο Α΄ημίχρονο, που με τα 3 τέρματα είχαν βάλει τις βάσεις της νίκης.

Στο Β΄μέρος και μετά τις πολλές αλλαγές των γηπεδούχων, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, ήταν αυτοί καλύτεροι , προσπάθησαν να πετύχουν κάτι καλύτερο, αλλά το μοναδικό γκολ που πέτυχαν, δεν ήταν αρκετό και έφυγαν ηττημένοι, παρά την καλή τους απόδοση σ΄αυτό το ημίχρονο.

ΓΚΟΛ-ΦΑΣΕΙΣ

Με το καλησπέρα η ομάδα της ΘΥΕΛΛΑΣ άνοιξε το σκορ, όταν στο 3΄ο Καλαντζής εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Παπασταμάτη και στην επιστροφή της ο Κόκκοτας, που είχε προωθηθεί, σημείωσε με σουτ το 1-0.

Στο 6΄ο νεαρός Γαλανός με φοβερό σουτ κεραυνό έξω από την περιοχή πέτυχε καταπληκτικό γκολ, αφού η μπάλα πρώτα με δύναμη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και μετά να καταλήγει στα δίχτυα, σημειώνοντας πολύ νωρίς το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν μετά το 20άλεπτο και στο 22΄ο Σκεπετάρης έπιασε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Ο Ντζιαβίδας απείλησε στο 28΄με σουτ αλλά ο Παπασταμάτης απέκρουσε εύκολα, όπως το ίδιο σε σουτ του Καλαντζή στο 30΄. Στο 33΄ μετά την ωραία προσπάθεια από δεξιά του Ντζιαβίδα και το σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπασταμάτης, στην εκτέλεσή του ο Κατσακιώρης Ν., έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στην αριστερή  συμβολή των δοκών.

Στο 38΄ο Ρίζος για τους φιλοξενούμενους επεχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 40΄ωραίο γυριστό σουτ του Ντζιαβίδα μέσα από την περιοχή, μετά την ωραία σέντρα του Βλάχου από αριστερά, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ρίζος πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 43΄, αριστερό σουτ, η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Τριανταφύλλου.

Στο 43΄όμως μετά το δυνατό σουτ του Βλάχου στο οριζόντιο δοκάρι, ήρθε ο Πολύζος Ραφαήλ, να πετύχει το 3-0 και το πρώτο δικό του τέρμα με τα χρώματα της ΘΥΕΛΛΑΣ.

Οι γηεδούχοι και πάλι ξεκίνησαν απειλητικά στο Β΄μέρος και είχαν στο 46΄σουτ κοντινό του Καλαντζή να μπλοκάρει ο Παπασταμάτης και στο 50΄μετά την πάσα του Ντζιαβίδα πάλι ο Καλαντζής δεν κατάφερε να κάνει τέρμα, αφού η μπάλα για 3η φορά χτύπησε στο δεξί δοκάρι, αυτή τη φορά του Παπασταμάτη.

Στο 65΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, σε ανατροπή του Κατσή, το εκτέλεσε εύστοχα ο Λυτάκης μειώνοντας το σκορ σε 3-1.

Στη συνέχεια παρά την πίεση των φιλοξενούμενων, δεν έγινε κάτι σημαντικό, παρά μόνο το σουτ του Ρίζου στο 88΄που έφυγε και αυτό άουτ.

ΣΗΜ: Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, η στιγμή του 67΄, όταν ο πατέρας Γιαννούτσος Γιάννης μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, ταυτόχρονα με το γιο του Γιώργο. Ήταν αναμφίβολα μια συγκινητική αλλά και ιστορική στιγμή και για τους δύο, αλλά και για την ομάδα μας που τους έχει στο δυναμικό της.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του  Κολοβού Π, και των βοηθών του Βλάχο Ευάγ. Και

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΘΥΕΛΛΑ ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Γ.):Τριανταφύλλου, Γεωργαλής, Κωνσταντακόπουλος, Κόκκοτας(57΄Δρακάκης), Κατσακιώρης Ν., Κατσακιώρης Χ., Βλάχος, Κρέτσης(67΄Γιαννούτσος Γιώρ.), Ντζιαβίδας Γιάννης, Καλαντζής(67΄Γιαννούτσος Γ.), Γαλανός(24΄λ.τρ. Πολύζος Ρ.)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ(Κουκογιάννης Ν.):Παπασταμάτης,  Κιούσης, Ντίνος, Βλαχάκης, Λυτάκης, Σκεπετάρης, Κοσμάς(62΄Βάρσος), Σταμπολίδης, Ρίζος, Κατσής, Τζόλης

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Γιώργος Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button