Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τελευταία «παράσταση» για τον Γιάννη Γιαννούτσο… παρέα με τον γιό του! (pic)

Τέλος σε μία καριέρα 35 χρόνων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έβαλε σήμερα ο Γιάννης Γιαννούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά και μάλιστα στην ίδια ομάδα με τον γιο του, Γιώργο!

Τέλος σε μία καριέρα 35 χρόνων στα ποδοσφαιρικά γήπεδα έβαλε σήμερα ο Γιάννης Γιαννούτσος, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά και μάλιστα στην ίδια ομάδα με τον γιο του, Γιώργο!

Η Θύελλα Ροδωνιάς πανηγύρισε σήμερα μία εύκολη νίκη, αφού από το πρώτο ημίχρονο είχε σημειώσει 3 γκολ απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσούς.

Ίσως το σημαντικότερο σημείο του παιχνιδιού, ήταν η στιγμή του 67΄, όταν ο πατέρας Γιαννούτσος Γιάννης μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, ταυτόχρονα με τον γιο του Γιώργο. Ήταν αναμφίβολα μια συγκινητική αλλά και ιστορική στιγμή και για τους δύο!

Μάλιστα, ο Γιάννης Γιαννούτσος, μετά τον σημερινό αγώνα ανακοίνωση πως «κρεμάει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έπειτα από 35 χρόνια καριέρας.

Δείτε τι ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Μια καριέρα 35 χρόνων γεμάτη από χαρές και λύπες επιτυχίες και αποτυχίες τραυματισμούς νίκες και ήττες έφτασε…στο ΤΕΛΟΣ…

Τι καλύτερο για έναν γονέα να είναι συμπαίκτης με τον γιο του..

Το είχα υποσχεθεί άλλωστε και στον Κωνσταντίνο μου ότι θα κλείσω έτσι την καριέρα μου.!!!!!

Είμαι σίγουρος ότι και αυτός ήθελε ένα τέτοιο τέλος .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με στήριξε όλα αυτά τα χρόνια στην γυναίκα μου και στα τρία μου παιδιά τους γονείς μου ..

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω προπονητές παράγοντες γιατρούς και περισσότερο τους συμπαίκτες μου που χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει όλα αυτά…στην ποδοσφαιρική ζωή δεν λέμε πότε αντίο αλλά πάντα ης το επανιδείν..

Αλλωστε όσο μπορώ και αντέχω θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω από άλλο πόστο…

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ.. «

Γιάννης Γιαννουτσος

⚽❤️❤️❤️

Γιάννη,

Ο Κωνσταντίνος σε κάθε αγώνα είναι δίπλα σας , είναι δίπλα στην αγαπημένη του οικογένεια !!

Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις !!

Το αξίζεις

Διαβάστε επίσης

Back to top button