ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Πρώτος και «παλικαρίσιος» πόντος για τις γυναίκες του ΑΠΣ Φθίας!

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φθίας έφτασε κοντά στη νίκη αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 2-3 σετ από τον ΓΣ Αλμυρός.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φθίας έφτασε κοντά στη νίκη αλλά ηττήθηκε στο τέλος με 2-3 σετ από τον ΓΣ Αλμυρός.

Παρόλο αυτά, το 3-2 έδωσε τον πρώτο βαθμό στην ομάδα της Φθίας στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που ανέβασε ψυχολογικά τις γυναίκες του Κώστα Δημουλά.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Β’ Εθνική γυναικών

ΓΣ Αλμυρού – ΑΠΣ Φθια 3-2(25-20 , 24-26 , 25-20 , 20-25 και 15-13)

Ο πρώτος βαθμός και μάλιστα εκτός έδρας μετά από ένα πολυ όμορφο και γεμάτο ανατροπές παιχνίδι. Συγχαρητήρια!!!

Ο Κώστας Δημουλας δήλωσε :

“Μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο σετ (9-1) και (19-10) καταφέραμε να το ισορροπήσουμε και να φανούμε ανταγωνιστικοι μέχρι το τέλος του.

Στο δεύτερο πάλι κυνηγούσαμε στο σκορ και βρεθήκαμε πίσω 15-11 και 19-13 αλλά δε τα παρατήσαμε ποτέ και με υπομονή και σωστη τακτική καταφέραμε να το γυρίσουμε και να το κατακτήσουμε.

Το τρίτο και το τέταρτο σετ ήταν μοιρασμένα,ένα σε κάθε ομάδα θεωρώ.

Και στο πέμπτο σετ η ομάδα μας προηγήθηκε με 10-5 και 12-9 αλλά στο τέλος μας βγήκε κούραση και έγιναν κάποιες λάθος επιλογές στην επίθεση με αποτέλεσμα ο Αλμυρός να το ισορροπήσει και στο τέλος να κερδίσει το σετ και τον αγώνα.

Όλα τα συγχαρητήρια και τα μπράβο αξίζουν στις 8 ηρωικές μου αθλήτριες που ήταν στην αποστολή και που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο τη ψυχή τους και τις ικανότητες τους.

Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα του αλμυρού,ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και θα είμαστε όσο περισσότερο ανταγωνιστικοι γίνεται σε αυτή τη δύσκολη χρονιά για εμάς και ελπίζω στο τέλος όλα να πάνε καλά και να πετύχουμε το στόχο μας.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button