FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αλλάζουν πράγματα στον ΠΑΣ Λαμία!

“Μοίρασαν” ειδήσεις οι Πανουργιάς Παπαϊωάννου, Θανάσης Τσικνής και Γιώργος Ποντίκας για το μέλλον του ΠΑΣ Λαμία.

Η σημαντικότερη από αυτή είναι πως ο ΠΑΣ Λαμία θα έχει και τον επόμενο χρόνο στην ηγεσία του τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, ενώ οι τρεις άνδρες της “κυανόλευκης” αποκάλυψαν πως η ομάδα θα πάρει κανονικά αδειοδότηση όχι μόνο για το πρωτάθλημα αλλά και για τις διοργανώσεις της UEFA, θα φτιάξει δική της μπουτίκ από του χρόνου ενώ θα γίνουν και ορισμένες αλλαγές στο ΔΑΚ Λαμίας.

Πιο αναλυτικά αυτά που ειπώθηκαν σήμερα στο Star κεντρικής Ελλάδος:

Στην εκπομπή “Βήμα για όλους” και τον Γιώργο Σιμόπουλο στο Star Κεντρικής Ελλάδας βρέθηκαν και μίλησαν μέλη της διοίκησης του ΠΑΣ Λαμία.

Οι Π.Παπαϊωάννου, Γιώργος Ποντίκας, Θανάσης Τσικνής και Δημήτρης Κυρίτσης βρέθηκαν στο στούντιο της εκπομπής “Βήμα για Όλους” σχολιάζοντας την επόμενη μέρα της ομάδας.

Μπορεί για το φλέγον ζήτημα του προπονητή να μην βγήκε είδηση ωστόσο ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά θέματα για το παρόν και το μέλλον της Λαμίας.

Ο μεγαλομέτοχος Π. Παπαϊώαννου τόνισε πως θα συνεχίσει να ηγείται της προσπάθειας της ομάδας να καθιερωθεί στην μεγάλη κατηγορία αλλά και να μυήσει τα οφέλη του αθλητισμού στους νέους.

Αποκάλυψε πως γίνεται μια προσπάθεια μέσω των δοκιμαστικών που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης να δημιουργηθεί και ομάδα Κ-15 ώστε να μεγαλώσουν οι ακαδημίες της ομάδας ενώ δήλωσε επίσης πως γίνεται μια προσπάθεια να διατηρηθεί ένας βασικός κορμός από την περσινή ομάδα για την νέα σεζόν, με την προώθηση και κάποιων παιδιών από την ομάδα νέων.

Νέα για το θέμα του προπονητή θα έχουμε σε περίπου 10 μέρες με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά όμως την πλάστιγγα να γέρνει προς το πρόσωπο του Μπάμπη Τεννέ ενώ όπως αποκάλυψε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας έχουν γίνει ήδη 4 μεταγραφές, χωρίς ωστόσο να γίνουν γνωστά τα ονόματα αυτών.

Εξέλιξη στα τηλεοπτικά δεν υπάρχει ακόμη όμως υπάρχει η πεποίθηση πως θα υπάρχουν εξελίξεις με σαφώς μικρότερα κέρδη από την περσινή σεζόν για το λόγο αυτό το βάρος θα δοθεί στα έσοδα από χορηγίες, διαφημίσεις αλλά και την προπώληση των καρτών διαρκείας των οποίων οι τιμές θα ξεκινούν από 80 ευρώ και τα οποία θα κρίνουν εν πολλοίς και το μπάτζετ της ομάδας μας. Στόχος όπως δήλωσε είναι φέτος τα 3000 διαρκείας!

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ τόνισε πως η ομάδα κατέθεσε φάκελο για αδειοδότηση όχι μόνο για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League αλλά και στις διοργανώσεις της UEFA!

Αποκάλυψε επίσης πως από αύριο μπορεί όποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί κάποια εμφάνιση από τις φετινές της ομάδας μας, από τα γραφεία της ΠΑΕ ενώ άφησε να εννοηθεί πως τη νέα σεζόν θα δημιουργηθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας μπουτίκ ώστε όποιος επιθυμεί να μπορέσει να προμηθευτεί αναμνηστικά της ομάδας.

Τέλος ειπώθηκε πως αναμένεται να γίνουν εκ νέου παρεμβάσεις στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να λυθούν κάποια μικροπροβλήματα ενόψει της νέας σεζόν κλείνοντας με την ευχή μετά από ένα χρόνο να συζητήσουν ξανά, έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία τους για 3η σεζόν στην μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: lamiaragate3. Gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button