Άλλα αθλήματα

«Έκλεισε» Μιλόσεβιτς το Λαύριο

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε το Λαύριο, το οποίο συμφώνησε με τον Μίλαν Μιλόσεβιτς για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι… περιπέτειες του Μίλαν Μιλόσεβιτς στην Ελλάδα συνεχίζονται. Ο «Μίνια» έπειτα από τρεις σεζόν στην ΑΕΚ και μία στον Προμηθέα, αλλάζει γειτονιά, για λογαριασμό του Λαυρίου. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη προχώρησε τις επαφές της με τον Βόσνιο φόργουορντ και κατάφερε να τον κάνει δικό της, ολοκληρώνοντας μια σημαντική συμφωνία.

Για να προχωρήσει η υπόθεση και να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές η ομάδα του Λαυρίου χρειάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς το συμβόλαιο του Βόσνιου με την ομάδα του Λαυρίου θα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχε υπογράψει στον Προμηθέα.

Παράλληλα και αγωνιστικά όμως ο Μιλόσεβιτς αναμένεται να έχει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς θα καλύψει το κενό του Τόνι Μέιερ, ο οποίος έκανε το… αντίστροφο δρομολόγιο και από το Λαύριο μετακόμισε στην Πάτρα, για λογαριασμό του Προμηθέα. Στην Πάτρα, άλλωστε, έπειτα από τους συχνούς τραυματισμούς του στο τέλος της περσινής σεζόν δεν έκαναν κουβέντα ενόψει της νέας σεζόν, αν και όλοι στην ομάδα του Μάκη Γιατρά είχαν να πουν τα καλύτερα για την αγωνιστική εικόνα του, αλλά και την συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Έτσι, η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα βάλει στην μηχανή της έναν παίκτη με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα και θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στις υποχρεώσεις της τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button