ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

ΕΟΚ: Θεσμοθετεί υποτροφία προς τιμήν της Βάσως Μπεσκάκη

Η ΕΟΚ για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη θεσμοθέτησε αθλητική υποτροφία που φέρει το όνομά της. #ΕΟΚ #μπάσκετ #ΒάσωΜπεσκάκη

Η ΕΟΚ για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη θεσμοθέτησε αθλητική υποτροφία που φέρει το όνομά της.

Η Βάσω Μπεσκάκη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία και η ΕΟΚ αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της, θεσμοθετώντας μια υποτροφία.

Η είδηση του θανάτου της συγκλόνισε τον χώρο του μπάσκετ και η ΕΟΚ με αυτή της την κίνηση θέλει να τιμάται διαχρονικά η μνήμη της.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποτροφία θα γίνουν τις επόμενες μέρες , θα απευθύνεται όμως σε φοιτητές με αντικείμενο της διοίκησης αθλητικών οργανισμών.

Η ανακοίνωση από την ΕΟΚ αναφέρει:

«Η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, με αίσθημα συγκίνησης μετά τον πρόωρο χαμό της Βάσως Μπεσκάκη προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση για να τιμάται διαχρονικά η μνήμη της και από τον χώρο που έζησε, αγάπησε και πρόσφερε στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.

Η απόφαση του Δ.Σ. αφορά στη δημιουργία της υποτροφίας «Βάσω Μπεσκάκη», η οποία θα χορηγείται ετησίως και θα απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς ή, προπτυχιακούς φοιτητές στο αντικείμενο της διοίκησης αθλητικών οργανισμών (Αθλητικό Μάνατζμεντ). Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα ανακοινωθούν όλες οι λεπτομέρειες της σχετικής διαδικασίας.

Παράλληλα, στη μνήμη της Βάσως θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλες τις αναμετρήσεις των Εθνικών πρωταθλημάτων αυτής της εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, ημέρα στην οποία συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στην Βάσω στις 13.00 στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου, τα γραφεία της ΕΟΚ δεν θα λειτουργήσουν για την εξυπηρέτηση του κοινού».

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button