Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Οι «παστελωτές» της Α’Φθιώτιδας!

Ποιος έχει μέχρι στιγμής τα περισσότερα γκολ στην Α΄Φθιώτιδας; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #παστελωτές #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #season2021_2022

Ποιος έχει μέχρι στιγμής τα περισσότερα γκολ στην Α΄Φθιώτιδας; #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #παστελωτές #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #season2021_2022

Βρισκόμαστε αισίως στην 9η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και ήδη έχουμε μετρήσει αρκετά γκολ! Από την πρεμιέρα έως και σήμερα οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας στη Φθιώτιδα έχουν σκοράρει όλες και οι περισσότερες έχουν σκοράρει στα παιχνίδια τους πάνω από 1 τέρμα.

Ποιος όμως οδηγεί την κούρσα των σκόρερ;;;

Ο πρώτος σκόρερ έως τώρα στην Α΄Φθιώτιδας δεν αγωνίζεται στις ομάδες τις πρώτης πεντάδας, καθώς αυτός που έχει τα περισσότερα γκολ είναι ο Γιάννης Μαλέρδος, ο οποίος παρεπιπτόντως είναι και υποψήφιος για MVP της 8ης αγωνιστικής λόγω του χατ-τρικ που πέτυχε κόντρα στο Ρεγγίνι.

Αυτά τα τρία γκολ, έφεραν τον ποδοσφαιριστή του Οπούντιου Μαρτίνου στην 1η θέση της σχετικής λίστας, με τον Μαλέρδο να μετρά 9 γκολ!

Δεύτερος, είναι ο αρχισκόρερ της Μαλεσίνας, ο Σπύρος Τσοπανέλης, ο οποίος έχει βρει δίχτυα 8 φορές! Ο έμπειρος επιθετικός γνωρίζει καλά αυτές τις λίστας καθώς σε όποιο πρωτάθλημα και αν αγωνιζόταν φιγουράριζε στις πρώτες θέσεις.

Στην τρίτη θέση τώρα έχουμε δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας είναι επίσης υποψήφιος για MVP της 8ης αγωνιστικής, Δημήτρης Τσιάμης από την Προοδευτική Λάρυμνας, ενώ ο άλλος είναι ο Χρήστος Βαρυπάτης του ΑΟ Στυλίδας. Αμφότεροι έχουν από 6 τέρματα!

Πιο αναλυτικά τώρα δείτε τη σχετική λίστα:

9 ΓΚΟΛ

ΜΑΛΕΡΔΟΣ (Οπούντιος Μαρτίνου)

8 ΓΚΟΛ

ΤΣΟΠΑΝΕΛΗΣ (Μαλεσίνα)

6 ΓΚΟΛ

ΧΡ. ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ (Στυλίδα)

ΤΣΙΑΜΗΣ (Προοδευτική Λάρυμνας)

5 ΓΚΟΛ

Ν. ΛΕΝΤΑΣ (Ολυμπιακός Λαμίας)

Θ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ (Δάφνη Λιβανατών)

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (Προοδευτική Λάρυμνας)

4 ΓΚΟΛ

ΚΑΥΚΙΑΣ (Ολυμπιακός Λαμίας)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ (Ρεγγίνι)

ΡΙΖΟΣ (Μαλεσίνα)

ΑΓΓ. ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ (Ολυμπιακός Λαμίας)

3 ΓΚΟΛ

ΠΕΠΠΑΣ (Μαλεσίνα)

ΤΣΙΓΚΟΛΗΣ (Καλύβια)

ΚΟΥΡΚΟΥΛΙΩΤΗΣ (Καλύβια)

ΦΙΚΟΥ (Στυλίδα)

ΜΠΛΑΝΗΣ (Νίκη Αγίας Παασκευής)

ΚΑΚΚΑΒΑΣ (Αστέρας Σταυρού)

ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (Αστέρας Σταυρού)

ΛΑΓΙΟΣ (Στυλίδα)

ΤΣΑΜΑΔΙΑΣ (Ηράκλεια)

ΜΠΑΓΙΝΕΤΑΣ (Ολυμπιακός Λαμίας)

ΧΑΝΤΖΗΣ (Αστέρας Σταυρού)

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button