Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Σάλας

ΠΑΣ Λαμία Futsal: Το υγειονομικό πρωτόκολλο για το ματς με την Υπεροχή!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, γνωστοποίησε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο COVID-19 που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε το παρών στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία, γνωστοποίησε το Υγειονομικό Πρωτόκολλο COVID-19 που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να δώσετε το παρών στον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενόψει του εντός έδρας αγώνα του τμήματος ποδοσφαίρου σάλας μας, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο Χαλκιοπούλειο κλειστό γυμναστήριο (19:30) με αντίπαλο την Υπεροχή Τρικάλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της FUTSAL LEAGUE, γνωρίζει στα μέλη και τους φιλάθλους της ομάδος μας τα παρακάτω:

α.      Η είσοδος για τους ενηλίκους θα γίνεται με την επίδειξη του πιστοποιητικού ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή πιστοποιητικού ΝΟΣΗΣΗΣ σε ισχύ.

β.      Οι ανήλικοι από 13 ως 17 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR Test 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών.

γ.      Οι ανήλικοι ως 12 ετών, θα μπορούν να εισέλθουν στις εγκαταστάσεις με αρνητικό Self Test της ίδιας μέρας.

δ.      Απαιτείται από όλους και το έγγραφο ταυτοπροσωπίας (Ταυτότητα, Διαβατήριο, κλπ.).

ε.       Η είσοδος στο Χαλκιοπούλειο θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Θύρα 1 μετά την 19:00 προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό πρωτόκολλο μέτρα με την επίδειξη της κάρτας μέλους ή της ενιαίας κάρτας φιλάθλου του σωματείου την οποία όσοι δεν κατέχουν μπορούν να προμηθεύονται επί τόπου, ή με οικονομική ενίσχυση των 3€(Ανήλικοι δωρεάν).

στ.    Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Σας περιμένουμε όλους για μια νέα νίκη της ομάδος μας προκειμένου να ανέβει πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ

ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button