Τοπικές Ειδήσεις

Τα νέα μέτρα πρόσβασης για ανεμβολίαστους σε ένα πίνακα – Αναλυτικά τι ισχύει

Αγορές τροφίμων – Φαρμακεία – Αστικές μετακινήσεις – Εκπαίδευση – Χώροι εργασίας - Κομμωτήρια - Λιανεμπόριο κλπ. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα

Αγορές τροφίμων – Φαρμακεία – Αστικές μετακινήσεις – Εκπαίδευση – Χώροι εργασίας – Κομμωτήρια – Λιανεμπόριο κλπ. Δείτε αναλυτικά τον πίνακα

Τα νέα μέτρα πρόσβασης των πολιτών σε συγκεκριμένες δραστηριότητες που ανακοίνωσε στο τηλεοπτικό μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση του σφοδρού τέταρτου κύματος της πανδημίας, κωδικοποιεί σχετικός πίνακας.

Νέους περιορισμούς για τους ανεμβολίαστους πολίτες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, κάνοντας λόγο για «πανδημία των ανεμβολίαστων».

Όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την επόμενη Δευτέρα όλοι οι ενήλικες ανεμβολίαστοι πολίτες, πέραν της εστίασης, δεν θα εισέρχονται και σε άλλες κλειστές αίθουσες, ούτε με την επίδειξη αρνητικού τεστ.

Με βάση τον πίνακα, η πρόσβαση των ανεμβολίαστων περιορίζεται σε αγορές τροφίμων, φαρμακεία – αστικές μετακινήσεις. Για τους ανήλικους 4-17 ετών επιτρέπεται η είσοδος στους ανοικτούς χώρους εστίασης, στους κλειστούς χώρους εστίασης, στα θέατρα και τους κινηματογράφους, στα μουσεία, τα γυμναστήρια και τα γήπεδα με επίδειξη self test.

Ανεμβολίαστοι: Τα νέα μέτρα

Πηγή: Skai.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button