Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Αυτοψία… στο γήπεδο του Μαγνησιακού από τον Δήμαρχο Λαμιέων! (φωτογραφίες)

Το γήπεδο του Μαγνησιακού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Το γήπεδο του Μαγνησιακού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

«Αυτοψία» σε ένα ακόμα «κύτταρο» άθλησης, απασχόλησης και ευεξίας για αθλητικούς φορείς και κατοίκους στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μαγνησίας, πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Λαμίας το απόγευμα της Τρίτης στο εκτεταμένο «λίφτινγκ» που επιχειρείται στο γήπεδο ποδοσφαίρου, τους βοηθητικούς αλλά και περιβάλλοντες χώρους.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στην αθλητική εγκατάσταση μαζί με τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Τζούφλα, Κώστα Μουστάκα και την Εντεταλμένη Σύμβουλο για τον Πολιτισμό Ευμορφία Ρουποτιά – Σκαμαγκούλη, διαπιστώνοντας την πρόοδο των εργασιών που εκτελούνται αλλά και όλες όσες ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα αλλάζοντας την όψη του γηπέδου.

Στον αθλητικό «πόλο έλξης» οι εκτεταμένες εργασίες ανακατασκευής στο γήπεδο ποδοσφαίρου περιελάμβαναν μεταξύ άλλων επανασπορά του χλοοτάπητα και συντήρηση αυτόματου ποτίσματος, χωματουργικές εργασίες, ελαιοχρωματισμούς και συντήρηση των αποδυτηρίων και καθαρισμό φερτών υλών. Παράλληλα θα γίνουν παρεμβάσεις στο χώρο των κερκίδων με ολική βαφή και νέα καθίσματα καθώς και σε όλους τους βοηθητικούς χώρους άθλησης.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή πιστή στις αρχές της με προτεραιότητα τη νεολαία και την άθληση θα παραδώσει ένα ακόμα πλήρως ανακαινισμένο γήπεδο σε χρήση για την τοπική κοινωνία της Νέας Μαγνησίας και όχι μόνο, για ουσιαστικό και ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητας τους, στηρίζοντας τον αθλητισμό με έργα ουσίας και προοπτικής για τη νέα γενιά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button