ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

VolleyLeague Γυναικών: Τα βλέμματα στον Άγιο Θωμά

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Θήρας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών. #VolleyLeague #Γυναίκες #πρωτάθλημα #season2021_2022

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Θήρας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 3-2 σετ από την Οστράβα στο Τσάλεντζ Καπ. Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου μετράει επτά νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα να παραμείνει στο κυνήγι του Άρη που δεν έχει ακόμη ήττα.

Η ομάδα της Σαντορίνης όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, είναι από τις ομάδες που διεκδικούν και φέτος τους τίτλους. O AO Θήρας προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 3-0 σετ επί της Ούντεγκεμ για το CEV Cup. Ο Κώστας Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του την Αμερικανίδα διαγώνια Χόλστον.

Ο σπουδαίος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί από το SDNA WEB TV.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Πόρτο στη Πορτογαλία με 3-0 σετ για το CEV Cup, αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Μαρκόπουλο. Η ομάδα του Πειραιά έλυσε κοινή συναινέση την συνεργασία του με τον Κουβανό Ζιλ Φερέλ Κουτίνιο και στα Μεσόγεια την ομάδα θα κοουτσάρει ο Σπύρος Σαραντίτης. Το Μαρκόπουλο μετράει πέντε συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θέλει την καλή εμφάνιση που θα του δώσει τη ψυχολογία για αγωνιστική ανάκαμψη.

Στη Λαμία θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος παρά την ήττα από τη Θέτιδα την προηγούμενη εβδομάδα, μεσοβδόμαδα ξεκίνησε ιδανικά τη πρώτη του έξοδο στα Κύπελλα Ευρώπης, επικρατώντας στο Βέλγιο με 3-0 σετ της Αστερίξ.

Ντέρμπι που ανάλογα τον τελικό νικητή θα αλλάξει τις ισορροπίες στον βαθμολογικό πίνακα είναι αυτό ανάμεσα στον Πανναξιακό και τις Αμαζόνες στη Νάξο. Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη έχει αγωνιστική ανάκμψη τις τελευταίες εβδομάδες και θέλει απέναντι στις Αμαζόνες την πρώτη εντός έδρας νίκη για να την πιάσει στην 8η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Αμφίρροπη αναμένεται και η αναμέτρηση του Πορφύρα με τον Αίαντα Ευόσμου στον Πειραιά, με τις γηπεδούχες να αναζητούν τη πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και τις φιλοξενούμενες να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν και άλλο στην βαθμολογία και να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις.

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου, με τον αγώνα της Θέτιδας με τον Ηλυσιακό στη Βούλα. Η ομάδα του Γιώργου Ρούση επέστρεψε από την Ιταλία μετά τις δύο αναμετρήσεις με την ιταλική Σκαντίτσι και πλέον έχει το μυαλό της στο ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο τις τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει μεγάλες νίκες, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας με 3-2 σετ στην έδρα του ΠΑΟΚ

Η ένατη αγωνιστική

Σάββατο 20/11/2021, Αγ.Θωμά, 17.00, Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟ Θήρας (SDNA WEB TV)

Μυλωνάκης – Ράντσιου Ανδρονικίδης

Σάββατο, 20/11/2021, Μαρκοπούλου, 18.00, ΑΟ Μαρκοπούλου – Oλυμπιακός ΣΦΠ

Πρέντζας – Αντωνόπουλος Πολίτης

Σάββατο, 20/11/2021, Χαλκιοπούλειο, 18.00, ΑΟ Λαμίας 2013 – ΠΑΟΚ

Κουτσής – Μαυράκης Παναγής

Σάββατο 20/11/2021, Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός – ΑΟΝ Αμαζόνες

Φραγκάκης – Μαύρος Παγκοζίδης

Σάββατο 20/11/2021, «Π.Σαλπέας», 20.00, ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΠΣ Αίας

Κυριοπούλου – Μενεσλής Πέρρος

Κυριακή 21/11/2021, «Γ.Γεννηματάς», 21.00, ΑΣΠ Θέτις – ΑΟ Ηλυσιακός

Μουλά Ειρ. – Λιάκου Τσιμπινός

Η βαθμολογία

Διαβάστε επίσης

Back to top button