ΒόλεϊΤοπικά Σπορ

ΑΠΣ Φθίας: Νίκη για τις κορασίδες, ήττες για τις γυναίκες και τους άνδρες!

Οι Κορασίδες του ΑΠΣ Φθίας έβγαλαν «ασπροπρόσωπο» τον σύλλογο αυτό το αγωνιστικό σαββατοκύριακο.

Οι Κορασίδες του ΑΠΣ Φθίας έβγαλαν «ασπροπρόσωπο» τον σύλλογο αυτό το αγωνιστικό σαββατοκύριακο.

Δύο ήττες και μία νίκη ήταν ο απολογισμός των τριών ομάδων βόλεϊ του ΑΠΣ Φθίας. Η ομάδα κορασίδων κατάφερε να πανηγυρίσει τη μοναδική νίκη του συλλόγου, με τα κορίτισα του κ. Δημουλά να κερδίζουν με 3-0 τον Κύνο Λιβανατών.

Από την άλλη, ήττες είχαμε για τις γυναίκες και τους άνδρες του συλλόγου. Οι μεν γυναίκες «πάλεψαν» τίμαια απέναντι στον ΓΣ Νίκας αλλά ηττήθηκαν με 1-3 σετ, οι δε άνδρες δεν τα κατάφεραν απέναντι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με 0-3.

Πιο αναλυτικά:

Β’ Εθνική γυναικών

ΑΠΣ Φθια – ΓΣ Νίκαια 1-3

Το πάλεψε η γυναικεία μας ομάδα το παιχνίδι… Η Νίκαια ήταν πιο ψύχραιμη σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού και πήρε μία δίκαιη νίκη. Η εμπειρία κάποιων αθλήτριων της έπαιξε ρόλο. Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια και τον προπονητή μας(Κ. Δημουλάς) για την προσπάθεια.

Κορασίδων

ΑΠΣ Φθια – Κυνος Λιβανατων 3-0

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την ομάδα μας. Παρά τις απουσίες τα κορίτσια ήταν σοβαρά κ κατά διαστήματα παρουσίασαν ωραίο θέαμα. Συγχαρητήρια σε προπονητή (Κ. Δημουλάς) κ αθλήτριες!!!

Α2 Αντρών

ΑΠΣ Φθια – Πανόραμα Θεσσαλονίκης 0-3

Η ομάδα μας πάλεψε αλλά δεν τα κατεφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι… Συγχαρητήρια σε όλους!

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος δήλωσε:

“Σήμερα ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, όχι τόσο λόγο αντιπάλου αλλά λόγο των πολύ σημαντικών μας απουσιών. Έτσι όπως είναι η ομάδα είναι πολύ δύσκολο για μας αν λείπουν 2 βασικοί παίκτες.

Παρόλα αυτά όσοι έπαιξαν έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Γισννελης, Τιακας, Κοσμάς αλλά και οι μικροί μας με μικρότερο χρόνο συμμετοχής βέβαια αλλά σημαντικό, Γκλετσας, Γεωργουσοπουλος.
Εξαιρετικός ο Κατοπης!

Ευχαριστώ πολύ τον Δημουλά όπου έπαιξε χωρίς δεξί χέρι (έχει πρόβλημα) κ χωρίς προπόνηση. Ο Κουκουλης προσπάθησε αλλά δεν ήταν στην μέρα του κ αυτό μας στοίχησε σε κρίσιμα σημεία.

Στο 3ο σετ είχαμε μια ευκαιρία να το πάρουμε αλλά σε κρίσιμα σημεία δεν αντιδρασαμε σωστά. Μας λείπει κ η εμπειρία αφού 4-5 παιδιά δεν έχουν παραστάσεις από την Α2.

Η μάχη συνεχίζετε, δεν τα παρατάμε! “

Διαβάστε επίσης

Back to top button