ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Σου αφήνει μία πίκρα όταν χάνεις έτσι»

Πίκρα άφησε η ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό στον Μιχάλη Γρηγορίου, όπως είπε ο ίδιος, καθώς ήρθε από μία ανύποπτη φάση. #slgr #lamiafc #panathinaikosfc #ΜιχάληςΓρηγορίου #slgrinterwetten

Πίκρα άφησε η ήττα της Λαμίας από τον Παναθηναϊκό στον Μιχάλη Γρηγορίου, όπως είπε ο ίδιος, καθώς ήρθε από μία ανύποπτη φάση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

«Όταν πηγαίνεις το ματς μέχρι το 85΄ κόντρα στον Παναθηναϊκό, σε μία ουδέτερη έδρα, γιατί παίζει και αυτό μεγάλο ρόλο και σε μία ανύποπτη στιγμή δέχεσαι το γκολ από ένα πέναλτι και χάνεις ουσιαστικά το ματς, σου αφήνει πίκρα. Για να είμαι δίκαιος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας, μέχρι εκείνο το χρονικό διάστημα αυτό θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Με στενοχωρεί εκτός από την ήττα το οτι έκαναν πάλι την εμφάνισή τους τα προβλήματα στον άξονα, διότι και ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο βγήκαν σε κομβικά σημεία και αυτό έφερε δυσλειτουργία σε όλο το πλάνο.

Δεν νομίζω πως χάθηκε η συγλεντρωση επειδή έγινε ένα πέναλτι. Απλά είναι λεπτομέρειες που κρίνουν ένα ματς. Έτυχε να είναι στο 85΄ από αυτή τη λεπτομέρεια αλλά νομίζω αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έγιναν πολλά τις τελευταίες δύο μέρες»

Διαβάστε επίσης

Back to top button