Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Όταν Ιμόμπιλε και Ινσίνιε ανέβασαν «αέρα» την Πεσκάρα στη Serie A! (vid)

Η Ιταλία ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στο Euro 2020, με τους Ιμόμπιλε και Ινσίνιε να σκοράρουν στο δρόμο για τον τελικό 3-0 επί της Τουρκίας.

Η Ιταλία ξεκίνησε με νίκη την πορεία της στο Euro 2020, με τους Ιμόμπιλε και Ινσίνιε να σκοράρουν στο δρόμο για τον τελικό 3-0 επί της Τουρκίας. Πριν από 9 χρόνια, η Πεσκάρα είχε καταφέρει να κάνει την Ευρώπη να μιλάει για εκείνη και την άνοδο στη Serie A, με τους Ιμόμπιλε και Ινσίνιε να κάνουν μυθικά πράγματα, έχοντας συμπαραστάτη τον Βεράτι!

Για να φτάσουν να αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια της εθνικής ομάδας της Ιταλίας, ήταν κάποτε παρέα στην Πεσκάρα και την έκαναν ν’ ακουστεί σε όλη τη Γηραιά ήπειρο. Μια φωτογραφία που ήρθε στην επιφάνεια μέσω των social media, αποτυπώνει τους τρεις τους να πανηγυρίζουν την άνοδο!

Τότε, η Πεσκάρα, την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, είχε καταφέρει να πάρει την άνοδο για την Serie A ως Πρωταθλήτρια της κατηγορίας παρά την ισοβαθμία με την Τορίνο.

Η υπεροχή στη διαφορά τερμάτων ήταν αδιαμφισβήτητη, με την Πεσκάρα να έχει πετύχει 30 γκολ περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα της Serie B! Είχε φτάσει στα 90 τέρματα και στα 55 παθητικό, με τους συλλόγους που είχαν πλησιάσει περισσότερο στο σκοράρισμα να είναι οι Ελλάς Βε​ρόνα και Κροτόνε έχοντας… 60!

Το καλοκαίρι του 2012 οι Ιμόμπιλε, Βεράτι και Ινσίνιε αποχώρησαν και η ομάδα τους τερμάτισε στην τελευταία θέση της πρώτης κατηγορίας της Ιταλίας επιστρέφοντας στη Serie B…

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button