ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στο ΟΑΚΑ για τη Λαμία! (matchday)

Μετά την εντός έδρας «μάχη» με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμη ομάδα του Big-4, αυτή τη φορά την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #aekfc #lamiafc #matchday #LamiaSports #slgrinterwetten

Μετά την εντός έδρας «μάχη» με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να αντιμετωπίσει μία ακόμη ομάδα του Big-4, αυτή τη φορά την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague 1. #slgr #aekfc #lamiafc #matchday #LamiaSports #slgrinterwetten

Back to back δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο από το Big-4 για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς σήμερα στις 20:30 στο ΟΑΚΑ η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η Λαμία, έχοντας δώσει δύο δύσκολους αγώνες με Βόλο εκτός έδρας και Ολυμπιακό εντός, δεν έχει καταφέρει να χαρεί ακόμη ούτε τη χαρά της νίκης αλλά ούτε και να πάρει κάποιον βαθμό. Βρίσκεται στην 12η θέση ενώ η ΑΕΚ έχοντας 4 πόντους έως τώρα κατέχει την 3η θέση της βαθμολογίας πίσω από ΝΠΣ Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Πρόκειται για ένα δυσκολο παιχνίδι, καθώς μιλάμε για δύο εντελώς διαφορετικές ομάδες, με σημαντική διαφορά στο μπάτζετ αλλά και σαφώς διαφορετικούς στόχους για το φετινό πρωτάθλημα. Από τη μία η Ένωση είναι στο «κυνήγι» του πρωταθλήματος ενώ η Λαμία «παίζει» κάθε ματς για να μαζέψει όσους περισσότερους πόντους μπορεί για να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή της στην κατηγορία.

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ

Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του για τον σημερινό αγώνα, έχοντας στο απουσιολόγιό του αρκετούς ποδοσφαιριστές και μάλιστα σημαντικούς. Ο Φάνης Τζανδάρης και ο Γιάννης Σκόνδρας τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπότε τίθονται εκτός «μάχης» ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου ο οποίος αγωνίστηκε με πρόβλημα στο ματς της Κυριακής είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Αμφίβολος είναι επίσης και ο Άνταμ Τζανετόπουλος, ο οποίος αντιμετώπιζε τις προηγούμενες ημέρες πρόβλημα τραυματισμού, όμως βρίσκεται στην αποστολή της Λαμίας.

Τέλος, εκτός βρίσκεται ξανά ο Ντάνι Μπεχαράνο ο οποίος προετοιμάζεται για την επιστροφή μετά από αρκετό καιρό και θέλει ειδική μεταχείριση.

Η αποστολή του ΠΑΣ περιλαμβάνει τους εξής ποδοσφαιριστές:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
12. Martinez Angel
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir
88. Μαζουλουξής Κυριάκος

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
14. Μαργαρίτης Αθανάσιος
20. Ελευθεριάδης Χρήστος
32. Τρούμπουλος Βασίλειος

9. Μανούσος Γεώργιος
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά. Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του σημερινού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

Γνωρίζοντας τώρα τις απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο Μιχάλης Γρηγορίου στο σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μια πιθανή ενδεκάδα.

Στο τέρμα λοιπόν θα παραμείνει ο Σαράνοφ, ενώ στην άμυνα θα έχουμε τον Μαρτίνεθ αριστερά και τον Βύντρα δεξιά.

Στο κέντρο της άμυνας ο Αντέτζο θα παραμείνει στο βασικό σχήμα ενώ παρτενέρ του θα είναι ο εξαιρετικός κόντρα στον Ολυμπιακό, Κυριάκος Μαζουλουξής.

Στο κέντρο από τη στιγμή όπου ο Τζανδάρης κατάφερε να μπει στην αποστολή θα είναι το βασικό αμυντικό χαφ της Λαμίας ενώ ως 8άρι θα είναι ο Νούνιες. Στη θέση του δεκαριού θα αγωνιστεί ο Ταϊρόν ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι από τη μια ο Ρόμανιτς και από την άλλη ο Ελευθεριάδης.

Στην αιχμή του δόρατος θα είναι ο σκόρερ του Κυριακάτικου αγώνα ο Τάσος Καραμάνος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button