Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ματσάρα στη Μαλεσίνα και πρόκριση για τον Σταυρό!

Ο Αστέρας Σταυρού πήρε την ισοπαλία μέσα στη Μαλεσίνα και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΚύπελλοΕρασιτεχνών #ΑΕΜαλεσίνας #ΑστέραςΣταυρού

Ο Αστέρας Σταυρού πήρε την ισοπαλία μέσα στη Μαλεσίνα και μαζί και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #ΚύπελλοΕρασιτεχνών #ΑΕΜαλεσίνας #ΑστέραςΣταυρού

Στο πλαίσιο της Γ΄φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας και για τη 2η αγωνιστική, η ΑΕ Μαλεσίνας υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γήπεδό της τον Αστέρα Σταυρού στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι του θεσμού.

Στο πρώτο ματς, ο Αστέρας είχε επικρατήσει με 2-1 σκορ και ήθελε απλά ένα γρήγορο τέρμα μέσα στην έδρα της Μαλεσίνας για να αυξήσει το προβάδισμά του. Η ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου όχι απλά βρήκε το γρήγορο τέρμα που έψαχνε αλλά έβαλε και δεύτερο!

Μόλις στο 3΄του αγώνα και πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δύο ομάδες, ο Χαντζής σκόραρε για το 0-1 γεμίζοντας χαμόγελα τον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Δέκα λεπτά μετά, ο Στυλιανός, από τα έντεκα βήματα ευστόχησε για το 0-2 και κάπου εκεί όλα έμοιαζαν πως θα τελειώσουν νωρίς στον αγώνα. Το 0-2 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Όπως ήταν φυσιολογικό, η Μαλεσίνα έψαχνε την αντίδραση για να ξαναμπεί στο ματς και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου… πήρε μπροστά.

Στο 54΄ο Μόσχος Ν., σημείωσε αυτογκολ κάνοντας το 1-2 ενώ ο Πέππας στο 58΄κάνει το 2-2 βάζοντας «φωτιά» στον αγώνα. Παρόλο αυτά, στα εναπομείνατα λεπτά δεν είχαμε άλλο γκολ, ο Αστέρας κράτησε το 2-2 έως το τέλος και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκεί, θα αντιμετωπίσει τη Δάφνη Λιβανατών σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι για την ημιτελική φάση.

Στον αγώνα έπαιξαν:

Α.Ε Μαλεσίνας (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Μητσόπουλος, Σέττος, Κωτσαλάς, Λελούδας, Στεργίου, Καλλής, Ψαρράς, Πέππας, Τσοπανέλης, Φουρλεμάδης, Μακρής

Έπαιξαν επίσης: Κατσιούλας (46΄), Δουσιώτης (85΄)

Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Κατσιούλας, Στυλιανός, Akassou, Μόσχος Ν., Λυτάκης, Καλογρηάς, Λάππας Ι., Κακκάβας, Νασιακόπουλος, Χαντζής

Έπαιξαν επίσης: Γαλανής (46΄), Θεοδώρου (73΄)

Διαβάστε επίσης

Back to top button