ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Σφαίρα» ο Προβυδάκης! (vid+pics)

To ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έφερε κάποιο βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα της Λαμίας η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3, ωστόσο είχε πολλά αγωνιστικά κέρδη. #slgr #lamiafc #Προβυδάκης #slgrinterwetten #Προβυδάκης

To ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έφερε κάποιο βαθμολογικό κέρδος για την ομάδα της Λαμίας η οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3, ωστόσο είχε πολλά αγωνιστικά κέρδη.

Ένα από αυτά ήταν, για ακόμη ένα παιχνίδι ο Κώστας Προβυδάκης, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει τη θέση του φουλ μπακ χαφ την οποία του εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια ο Μιχάλης Γρηγορίου δίνοντας στο παιχνίδι της ομάδας του στοιχεία που έλειπαν μέχρι σήμερα, όπως για παράδειγμα η ταχύτητα!

Και μάλιστα χθες, ο Προβυδάκης σε μία στιγμή….παραφροσύνης έσωσε την εστία της ομάδας του από βέβαιο κίνδυνο κάνοντας κάτι που αν μη τι άλλο δεν έχουμε ξαναδεί από ποδοσφαιριστή της Λαμίας!

Πιο συγκεκριμένα απέτρεψε μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, διανύοντας μία απόσταση περίπου 70 μέτρων κάνοντας 9 μόλις δευτερόλεπτα (!) επίδοση που θα ζήλευε δρομέας μικρών αποστάσεων.

Ξεκίνησε την κούρσα του στο 60:41 λεπτό της αναμέτρησης και ολοκλήρωσε την ενέργειά του με σωτήριο τάκλιν στο 60:50 διανύοντας σχεδόν ολόκληρο το γήπεδο!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button