FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επέστρεψε ο Δημούτσος και ο Χάβος έχει «ευχάριστο πονόκεφαλο»

Μπορεί η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία να «έκρυβε απουσίες» όμως περιελάμβανε και μία σημαντική επιστροφή.

Στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία απουσίαζε ο αμυντικός της ομάδας, Βασίλης Πλιάτσικας λόγω ενός μικρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

Επίσης, εκτός είναι και ο Ζαν Λουκ Ασούμπρε ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ εδώ και τρεις ημέρες κάνει θεραπείες.

Όμως, όπως έγινε γνωστό κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος είχε θλάση στον προσαγωγό. Παρόλο αυτά, ο «μαχητής» της Λαμίας ξεπέρασε το πρόβλημα, επέστρεψε, προπονήθηκε και πλέον θέτει υποψηφιότητα για βασικός στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «ευχάριστος» πονοκέφαλος του Χάβου

Τώρα όμως και μετά την επιστροφή του Ελίνι Δημούτσου, τίθεται το εξής ερώτημα. Ποιοι θα αγωνιστούν στο κέντρο της Λαμίας την Κυριακή; Ο Χάβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μπορεί να υπολογίζει και στα τρία βασικά του χαφ, δηλαδή τον αρχηγό Μπλάζιτς, τον Δημούτσο και τον Μπεχαράνο ενώ υγιής και έτοιμος να παίξει είναι και ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης.

Τώρα, αν θέλουμε να απλοποιήσουμε λίγο τα πράγματα, ο Μάρκο Μπλάζιτς έδειξε και στη Λιβαδειά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση, άρα ίσως δύσκολα να βγει από τη βασική ενδεκάδα, ενώ ανάμεσα σε Μπεχαράνο και Δημούτσο ο Χάβος να επιλέξει την γρηγοράδα του 30χρονου ανασταλτικού μέσου και τον περάσει ξανά στο βασικό σχήμα δίπλα στον Σέρβο «captain» του ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button