Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στροφή» σε Παναιτωλικό – Επιστροφή για Μακέντα και Μαουρίσιο

Με τον Ιταλό φορ και τον Βραζιλιάνο χαφ να επανέρχονται στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παναιτωλικό. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #panaitolikosfc #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Με τον Ιταλό φορ και τον Βραζιλιάνο χαφ να επανέρχονται στο βασικό σχήμα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παναιτωλικό. #slgr #panathinaikosfc #Jovanovic #panaitolikosfc #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #season2021_2022

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό μπαίνει από σήμερα στην τελική της ευθεία. Μετά το «διπλό» στον Βόλο επί της Λαμίας, οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, προκειμένου να χτίσουν ένα σερί και να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία, με την αναμέτρηση της Λεωφόρου να είναι μια «χρυσή» ευκαιρία για κάτι τέτοιο.

Ως γνωστόν, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Καρλίτος, όσο και τον Λούντκβιστ, ενώ η επιστροφή του Σένκεφελντ προγραμματίζεται για τη Δευτέρα. Ο Ισπανός φορ, λόγω τραβήγματος, θα χάσει και το ματς με τον Βόλο, ενώ ο Σουηδός χαφ, που σκόραρε τη Δευτέρα στο «Πανθεσσαλικό», έχει διάστρεμμα και θα επιστρέψει κι αυτός μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Με δεδομένο ότι απουσιάζει και ο Ιωαννίδης, λόγω της θλάσης που τον ταλαιπωρεί, ο Φεντερίκο Μακέντα θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά φέτος. Ο Ιταλός αγωνίστηκε για μεγάλο διάστημα στο ματς με τη Λαμία, σκόραρε με πέναλτι, ενώ είχε και αρκετές καλές στιγμές. Μοίρασε την ασίστ στον Μαουρίσιο για το 1-3 και νωρίτερα, έκανε ένα εξαιρετικό γύρισμα στον Παλάσιος για τη δημιουργία ευκαιρίας. Ο «Κίκο» θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος για το «τριφύλλι» την Κυριακή και πλέον έχει μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά του να αποκτήσει ρυθμό παίζοντας, μετά και τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει με τον αστράγαλό του.

Είναι, επίσης, εξαιρετικά πιθανό να δούμε βασικό τον Μαουρίσιο, που συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανατροπή απέναντι στη Λαμία, κερδίζοντας το πέναλτι και σκοράροντας. Επίσης, μετά και την πολύ καλή εμφάνιση του Βιγιαφάνιες στον Βόλο, πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη και η παραμονή του Αργεντινού στην ενδεκάδα. Τα τελικά πλάνα του Γιοβάνοβιτς θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις.

*Τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό είναι εδώ και δυο ημέρες διαθέσιμα και οι τιμές αρχίζουν από 5 ευρώ. Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ εδώ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button