ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γρηγορίου: «Δίκαιο αποτέλεσμα, σημαντικός ο βαθμός για τη Λαμία»

Ικανοποιημένος από το βαθμό και τη συνολική εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου που στάθηκε στη φάση του Αραμπούλι. #slgr #lamiafc #apollonfc #ΜιχάληςΓρηγορίου #slgrinterwetten

Ικανοποιημένος από το βαθμό και τη συνολική εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Μιχάλης Γρηγορίου που στάθηκε στη φάση του Αραμπούλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είναι ένα ματς που εμείς ήρθαμε για δύο αποτελέσματα. Παίξαμε στην έδρα ενός αντιπάλου που έχει ίδιο στόχο με εμάς. Ήμασταν τρεις πόντους πάνω και θέλαμε να κρατήσουμε αυτή τη διαφορά γιατί έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα ματς με πολλές στατικές φάσεις, πολλές βαθιές μπαλιές, είχαμε στοιχεία καλά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα και είναι ένας σημαντικός πόντος για εμάς.

Από την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας είναι άκρως ανταγωνιστική δεν χάσαμε από κανέναν αντίπαλο με πάνω από δύο γκολ διαφορά εκτός του Παναθηναϊκού. Είμαστε καλοί σε ροή αγώνα σε όλα τα παιχνίδια. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και θα έπρεπε να έχουμε παραπάνω βαθμούς στη συγκομιδή μας».

Διαβάστε επίσης

Back to top button