Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πέρασε δύσκολα από την Ηράκλεια ο Ολυμπιακός Λαμίας! (φωτορεπορτάζ)

Κέρδισε μεν... δυσκολεύτηκε δε ο Ολυμπιακός Λαμίας στην έδρα του Ο.Φ Ηράκλειας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦΗράκλειας #ΟλυμπιακόςΛαμίας #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Κέρδισε μεν… δυσκολεύτηκε δε ο Ολυμπιακός Λαμίας στην έδρα του Ο.Φ Ηράκλειας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΟΦΗράκλειας #ΟλυμπιακόςΛαμίας #φωτορεπορτάζ #LamiaSports

Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Ολυμπιακό Λαμίας. Η ομάδα του Αχιλλέα Καμπά, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με το δεξί στο νέο του πόστο, επικράτησε με 0-2 σκορ αρκετά δύσκολα.

Στα του αγώνα, η ομάδα του Ολυμπιακού ευτύχισε να ανοίξει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο κιόλας. Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Ευαγγελόπουλος. Ο μεσοεπιθετικός της λαμιώτικης ομάδας δεν αστόχησε απέναντι στον Γιολδάση και έγραψε το 0-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ευαγγελόπουλος στάθηκε άτυχος σε ακόμη δύο φάσεις του αγώνα όπου αστόχησε προ κενής εστίας, με τον αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει καθόλου. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Μπουγιώτας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο έμπειρος επιθετικός, βρήθεκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή της Ηράκλειας, έκανε το σουτ αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόνιο δοκάρι του Γιολδάση.

Στο 51΄υποδειγματική αντεπίθεση του Ολυμπιακού από τα δεξιά, ο Μπουγιώτας έφυγε στην κόντρα την κατάλληλη στιγμή έβγαλε την πάσα στον Ν. Λέντα ο οποίος σκόραρε για το 0-2.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της Ηράκλειας ήρθε από τον Παπαποστόλου στο 74΄του αγώνα. Ο μεσοεπιθετικός των γηπεδούχων εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση, αιφνιδιάζοντας τον Τσάμη, ο οποίος παρόλο αυτά του είπε «όχι» κρατώντας το 0-2 έως το τέλος του αγώνα.

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button