FeaturedΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το γκολ του Πόντλογκαρ… και οι δύο «πυροβολισμοί» στο ΔΑΚΛ!(pics+vids)

Δεύτερο φιλικό για τον ΠΑΣ Λαμίας κόντρα στην ΑΕΛ φέτος και το LamiaSports σας θυμίζει τι είχε γίνει στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΣ Λαμίας όπως έγινε γνωστό σήμερα, θα δώσει δεύτερο φιλικό παιχνίδι μετά από αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΛ την Παρασκευή που μας έρχεται στο ΔΑΚΛ στις 17:00.

Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που γνωρίζει καλά ο ΠΑΣ, μιας και το καλοκαίρι την αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, αλλά ήδη έχουν παίξει τον έναν από τους μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα της SuperLeague.

Το LamiaSports σας γυρνάει λίγο πίσω στο χρόνο και σας θυμίζει τι είχε γίνει σε εκείνες τις δύο αναμετρήσεις:

Το φιλικό:

Αρχικά το φιλικό του καλοκαιριού, έμελλε να κρίνει ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΣ Λαμίας. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ματέι Πόντλογκαρ.

Ο Σλοβένος, αφού πρώτα είδε τον Ντέλετιτς να βάζει μπροστά στο σκορ την Λάρισα, εκμεταλλεύτηκε άψογα την κάθετη πάσα του Πατρίκ Βουό, στον κενό χώρο και με ωραίο πλασέ είχε δώσει την ισοπαλία στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, μέσα στο «AEL FC Arena».

Δείτε το βίντεο:

Το παιχνίδι πρωταθλήματος:

Όμως, μπορεί στο φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας ο ΠΑΣ να έδειξε καλό πρόσωπο παίρνοντας μια ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΛ, στο μεταξύ τους παιχνίδι για την SuperLeague η ομάδα του (τότε) Ηλία Φυντάνη πέρασε αέρας από το ΔΑΚ Λαμίας.

Ήταν η 15η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή και η Λαμία υποδεχόταν για πρώτη φορά στην ιστορία της, έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της (στην Β΄Εθνική) τη Λάρισα.

Η ομάδα του Τεννέ προερχόταν από 6 παιχνίδια ισόπαλα και όλοι πίστευαν ότι αυτή ήταν η ευκαιρία της να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα σε έναν πολύ άξιο αντίπαλο.

Όμως, ο Μίλος Ντέλετιτς είχε άλλη άποψη. Ο επιθετικός της ΑΕΛ, «έριξε δύο πυροβολισμούς», έναν στο 18΄ και έναν στο 31΄δίνοντας μία τεράστια νίκη στην ομάδα του, καθώς ήταν η μοναδική ομάδα (εκτός των μεγάλων) όπου πέρασαν από το ΔΑΚΛ χωρίς να δεχθούν γκολ μέχρι εκείνη την στιγμή, μαζί με την Ξάνθη που είχε κερδίσει την επόμενη αγωνιστική με 0-1.

Ήταν μια βαριά ήττα για την «κυανόλευκη» ομάδα, που αφύπνισε όμως το σύνολο των ποδοσφαιριστών που ανέβασαν στους επόμενους αγώνες την απόδοσή τους.

Πάμε να θυμηθούμε πως είχε έρθει εκείνη η ήττα:

https://youtu.be/vgakqk4nNqs

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button