Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Στοίχημα: Μίξη επιλογών με άρωμα γκολ

Καλημέρα φίλοι και φίλες! Ακόμη μία στήλη στις επάλξεις και είμαστε εδώ με πλούσια αγωνιστική δράση για να χαρίσουμε ταμεία.

Καλημέρα φίλοι και φίλες! Ακόμη μία στήλη στις επάλξεις και είμαστε εδώ με πλούσια αγωνιστική δράση για να χαρίσουμε ταμεία. Πλήρης δράση και αυτό το σαββατοκύριακο με Κόπα Αμέρικα, Κόπα Άφρικα, Σκανδιναβία, ασιατικό ποδόσφαιρο και πολλές διοργανώσεις ακόμα για τους πιο απαιτητικούς. Σήμερα το μενού θα έχει Σουηδία και Κόπα Άφρικα.

Κάλμαρ-ΑΪΚ Στοκχόλμης: Ενδιαφέρον αγώνας η πρώτη μας επιλογή για σήμερα με την ΑΪΚ να κοντράρεται εκτός με την Κάλμαρ πριν τον πρώτο σημαντικό της αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αραράτ από την Αρμενία. Η πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια Σουηδίας βρίσκεται αρκετά πίσω από την πρωταθλήτρια και αήττητη Μάλμε παρά το γεγονός ότι είναι 3η στη βαθμολογία. Σοβαρή ομάδα, ποιοτική, πειθαρχημένη και δείχνει ότι δε θα έχει πρόβλημα να κατακτήσει μία θέση στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσει και για τη 2η θέση. Ομάδα του under και μέσα στην Κάλμαρ δεν φέρνει όβερ. Η Κάλμαρ από την άλλη μεριά είναι κακή. Έμπειρη ομάδα, με καλή έδρα και έκανε ένα ξέσπασμα που την οδήγησε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά και πάλι είναι 12η. Θέλει τη νίκη, σκοράρει εντός αρκετά και αναμένεται να αποτελέσει απειλή για την ΑΪΚ. Με το μυαλό στο Τσάμπιονς Λιγκ η φιλοξενούμενη θα προσπαθήσει να μη ηττηθεί και είναι προσεκτική. Η Κάλμαρ εντός έχει πολλά under. Θα πάμε με το under 2.5 στο 1.50 (Betshop).

Γκέτεμποργκ-Σούντσβαλ: Δεύτερη επιλογή από τη Σουηδία ένα παιχνίδι με διαφορά δυναμικότητας που κρίνει Ευρώπη και σωτηρία. Η Γκέτεμποργκ είναι 5η και διεκδικεί επάξια μια θέση για το επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να ανέβει κι άλλο και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την Ευρώπη. Είναι καλύτερη ομάδα από την Σούντσβαλ και μένει να το αποδείξει. Η φιλοξενούμενη είναι κακή ομάδα. Κάποια ξεσπάσματα την έχουν σώσει ως τώρα και φυσικά η απειρία και η κακή αγωνιστική παρουσία της Φάλκενμπεργκ, αλλιώς θα ήταν τελευταία. Η Γκέτεμποργκ εντός είναι πολύ δυνατή και η Σούντσβαλ δεν φαίνεται να μπορεί να την κοντράρει. Έχει να χάσει μέσα στην Γκέτεμποργκ από το 2016 και αυτό είναι μεγάλο θέμα. Πάμε με τον άσο στο 1.61 (Betshop).

Αίγυπτος-Νότια Αφρική: Πάμε και μια βόλτα στο Κόπα Άφρικα για το ματς που θα κρίνει την πρόκριση. Δύο σπουδαίες ομάδες συγκρούονται με τη Νότια Αφρική να μην έχει την αίγλη της Αιγύπτου αλλά να μην παύει να είναι μια υπολογίσιμη ομάδα που μπορεί να κάνει την έκπληξη. 5 συνεχόμενες νίκες για τους Φαραώ που έκαναν το 3/3 και έγιναν η 2η ομάδα μετά το Μαρόκο που το πέτυχε αυτό. Βέβαια, το Μαρόκο γνώρισε, αν και μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο, αποκλεισμό-σοκ από το Μπενίν και ελπίζουμε να μην συμβεί αυτό με την Αίγυπτο. Η Αίγυπτος έδειξε να είναι μια σοβαρή ομάδα που προσέχει πολύ. Θέλει το τρόπαιο μέσα στο σπίτι της και μπορεί να το κατακτήσει. Η Νότια Αφρική είναι σημαντικό εμπόδιο. Πέρασε ως 3η από τον όμιλό της με δύο ήττες από Ακτή Ελεφαντοστού και Μαρόκο και κέρδισε τη Ναμίμπια. Η Αίγυπτος είναι καλύτερη. Δε θα θέλει να ρισκάρει. Πάμε με τον άσο στο 1.62 (Stoiximan) ελπίζοντας όλα να κυλήσουν ομαλά. Καλή τύχη!!

Διαβάστε καθημερινά προγνωστικά και τα τελευταία νέα για τις νόμιμες στοιχηματικές όπως η Stoiximan στο sportbet.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button