FeaturedΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έτσι «μάζεψε» τους 20 πόντους της η Κέρκυρα!(pics+vids)

Το LamiaSports, ενόψει του αγώνα για την 26η αγωνιστική της SuperLeague ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΟΚ Κέρκυρας, σας παρουσιάζει τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της αντιπάλου της «κυανόλευκης» ομάδας.

Το πρωτάθλημα της SuperLeague είναι έτοιμο να επανεκκινήσει το Σάββατο 31 Μαρτίου, με τρεις αναμετρήσεις, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί την Κυριακή, στις 17:15 στην Κέρκυρα απέναντι στον τοπικό ΑΟΚ.

Το LamiaSports όπως πραγματοποιεί κάθε φορά πριν από παιχνίδια του ΠΑΣ, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα, ανάλυση του αντιπάλου, στοιχηστιμές αποδόσεις αλλά και παίκτες ορόσημα για τις ομάδες.

Αυτή την φορά, θα «εξετάσουμε» τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του ΑΟΚ, από την 1η αγωνιστική έως και την 25η…

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

1η αγωνιστική 

ΑΟΚ Κέρκυρας – Πανιώνιος 0-1

Η πρώτη αγωνιστική της SuperLeague βρήκε τον ΑΟΚ Κέρκυρας να χάνει δύσκολα με 0-1 από τον ποιοτικότερο Πανιώνιο, χάρη σε γκολ του πρώην «κυανόλεκου» Φιορίν Ντουρμισάι, ενώ είχε δοκάρι στο παιχνίδι ο Τουράμ.

https://youtu.be/0-qD6yfxolQ

2η αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΑΟΚ Κέρκυρας 3-1

Την δεύτερη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον ΑΟΚ, τον οποίο και κέρδισε εύκολα με 3-1, με τον Νούνες να ισοφαρίζει προς στιγμήν το γκολ του Πρίγιοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

https://youtu.be/gf-CX6jbp_Y

3η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΟ 1-0

Μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της ομάδας και η μεγαλύτερη για φέτος, ήρθε για την Κέρκυρα στην 3η αγωνιστική όταν και Κέρδισε τον ΠΑΟ με 1-0 σκορ. Το γκολ το είχε πετύχει ο Ντένις Έπσταιν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

https://youtu.be/dacQxsQVJUg

4η αγωνιστική 

Πλατανιάς Χανίων – ΑΟΚ Κέρκυρας 0-0

Την επόμενη αγωνιστική ήρθε μια λευκή ισοπαλία με τον Πλατανιά Χανίων, εκτός έδρας.

5η αγωνιστική 

ΑΟΚ Κέρκυρας – Λεβαδειακός 1-1

Την 5η αγωνιστική η ομάδα του ΑΟΚ υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό από τον οποίο βρέθηκε να χάνει από το γκολ του Νιάσε, αλλά την τελευταία λέξη την είπε ο Έπσταιν και πάλι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, κάνοντας το τελικό 1-1.

https://youtu.be/it5xqyqa2Cc

6η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – Ξάνθη 0-2

Η πρώτη βαριά εντός έδρας ήττα ήρθε την 6η αγωνιστική, όταν η Ξάνθη κέρδισε άνετα με 0-2 την Κέρκυρα και της έριξε την πρώτη σφαλιάρα…

7η αγωνιστική

Απόλλων Σμύρνης – ΑΟΚ Κέρκυρας 0-0

Παρόλο αυτά, την επόμενη αγωνιστική, ήρθε ένα πολύ σημαντικό αποτελέσμα για τον ΑΟΚ, καθώς πήρε εκτός έδρας ισοπαλία στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

8η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – Παναιτωλικός 1-0

Επιστροφή στις νίκες, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό έκανε την 8η αγωνιστική η Κέρκυρα, όπου πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς, με το γκολ του Φάμπιο Νούνιες στο 80΄της αναμέρτησης.

https://youtu.be/Q9vRsc8ynCU

9η αγωνιστική 

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΟΚ Κέρκυρας 2-1

Σκόραρε, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική η Κέρκυρα, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να πετυχένει δύο γκολ και να παίρνει τη νίκη. Το γκολ για τον ΑΟΚ είχε πετύχει ο Γιώργος Παμλίδης, ενώ στο παιχνίδι είχι δοκάρι ο Ματιέ Γκόμεζ.

10η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – ΑΕΛ 1-1

Μία ακόμη σημαντική ισοπαλία πήραν οι Φαίακες την 10η αγωνιστική όταν υποδέχθηκαν την Λάρισα με την οποία αναδείχθηκαν 1-1. Το γκολ που απάντησε σε αυτό του Σάντι Κριζμάν της ΑΕΛ, ήταν αυτό του Ματιέ Γκόμεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

https://youtu.be/w9KgI87tJ2k

11η αγωνιστική 

ΠΑΣ Λαμία – ΑΟΚ Κέρκυρας 1-1

Την 11η αγωνιστική ο ΑΟΚ ήρθε στη Λαμία και με έναν πολύ τυχαίο τρόπο κατάφερε και πήρε μια σπουδαία ισοπαλία, η οποία ήταν γροθιά στο στομάχι για την «κυανόλευκη» ομάδα. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Γιώργος Παμλίδης και Πίτι.

https://youtu.be/lR-TREeOu4s

12η αγωνιστική 

ΑΟΚ Κέρκυρας – Ολυμπιακός 1-3

Μετά την ισοπαλία με τη Λαμία, ήρθε η τριάρα από τον Ολυμπιακό, όπου και πάλι όμως η Κέρκυρα κατάφερε και σκόραρε με Χρήστο Γρομητσάρη να βάζει μπρορστά, έστω και για λίγο την ομάδα του.

13η αγωνιστική

Αστέρας Τρίπολης – ΑΟΚ Κέρκυρας 4-0

Εκεί όπου ο ΠΑΣ Λαμία έφυγε θριαβευτής με νίκη 1-3, ο ΑΟΚ έχασε με βαριά ήττα με σκορ 4-0. Ο λόγος για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου η Κέρκυρα δεν είχε καμία τύχη…

https://youtu.be/4W8h1yP6VY8

14η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΑΟΚ Κέρκυρας 3-1

Την επόμενη αγωνιστική ήρθε μία ακόμη ήττα, αυτή την φορά από την ΑΕΚ με σκορ 3-1. Το άξιο αναφοράς είναι ότι και σε αυτό το παιχνίδι η Κέρκυρα κατάφερε να σκοράρει. Το γκολ πέτυχε ο Φάμπιο Νούνιες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

15η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – Ατρόμητος 1-3

Η Κέρκυρα μπορεί να σκόραρε και την επόμενη αγωνιστική, όμως γνώρισε μία ακόμη βαριά ήττα, με 1-3 σκορ από τον Ατρόμητο. Ο Στέφανος Σιόντης στο 77΄ήταν αυτός που είχε μειώσει το σκορ για την ομάδα του.

https://youtu.be/jRi7CG7jZqc

16η αγωνιστική

Πανιώνιος – ΑΟΚ Κέρκυρας 3-1

Ο δεύτερος γύρος της SuperLeague είχε ξεκινήσει, αλλά η Κέρκυρα συνέχιζε να χάνει με βαριά σκορ. Την 16η αγωνιστική ο Πανιώνιος έβαλε 3 γκολ στους Φαίακες, αλλά και πάλι ο Ντένις Έπσταιν είχε βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

17η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΟΚ 0-3

Την 17η αγωνιστική ήρθε μία ακόμη εντός έδρας ήττα, αλλά ήταν αναμενόμενη μιας και ήρθε από την ομάδα του ΠΑΟΚ, αρκετά εύκολα.

18η αγωνιστική

ΠΑΟ – ΑΟΚ Κέρκυρας 4-0

Όταν ο ΠΑΣ Λαμία έβαζε 4 γκολ στην ομάδα του Παναθηναϊκού, για το Κύπελλο Ελλάδος, ο ΑΟΚ δεχόταν την ήττα με 4-0 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, με τους «πράσινους» να παίρνουν το αίμα τους πίσω από την ήττα του πρώτου γύρου.

https://youtu.be/bybUnqjSGIo

19η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – Πλατανιάς Χανίων 2-0

Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα της Κέρκυρας μετά από 11 αγωνιστικές, όταν την 19η κέρδισε τον Πλατανιά, με 2-0 σκορ. Τα γκολ για τους νησιώτες τα πέτυχε και τα δύο οι Τουράμ, ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο.

https://youtu.be/SoLZCZ5G8BU

20η αγωνιστική

Λεβαδειακός – ΑΟΚ Κέρκυρας 2-0

Με την συμπλήρωση της 20ης αγωνιστικής της SuperLeague o AOK γνώρισε μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τον Λεβαδειακό με σκορ 2-0.

21η αγωνιστική

Ξάνθη – ΑΟΚ Κέρκυρας 1-1

Όταν οι Φαίακες ταξίδεψαν στην Ξάνθη για τον αγώνα με τον τοπικό ΑΟ, κατάφεραν και πήραν μία σπουδαία ισοπαλία, με σκορ 1-1. Μάλιστα, η Ξάνθη ισοφάρισε το γκολ του Έπσταιν στο 90+3΄του αγώνα με τον Κάστρο, αλλιώς η Κέρκυρα θα πανηγύριζε μια τεράστια εκτός έδρας νίκη.

22η αγωνιστική

ΑΟΚ Κέρκυρας – Απόλλων Σμύρνης 2-0

Επιστροφή στις νίκες και εντός έδρας για τον ΑΟΚ, ο οποίος είχε κερδίσει την 20η αγωνιστική τον Απόλλων με σκορ 2-0. Τα γκολ είχαν πετύχει (και όχι με εκτέλεση πέναλτι) ο Τσόβιτς και ο Έπσταιν, στο 40΄και το 68΄αντίστοιχα.

23η αγωνιστική

Παναιτωλικός – ΑΟΚ Κέρκυρας 1-0

Στον πρώτο γύρο η Κέρκυρα είχε κερδίσει με 1-0 τον Παναιτωλικό. Στον δεύτερο γύρο ήρθε η σειρά των Αγρινιωτών να πάρουν το αίμα τους πίσω και κέρδισαν με σκορ 1-0 τους Φαίακες.

24η αγωνιστική 

ΑΟΚ Κέρκυρας – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Μία ακόμη εντός έδρας ισοπαλία για τον ΑΟΚ, την 24η αγωνιστική. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτός που είχε επισκεφθεί τότε το γήπεδο της Κέρκυρας, όπου και άφησε 2 βαθμούς. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Παμλίδης και Σκόνδρας.

25η αγωνιστική

ΑΕΛ – ΑΟΚ Κέρκυρας 0-0

Την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή του πρωταθλήματος, ο ΑΟΚ Κέρκυρας επισκέφθηκε το «AEL FC Arena» όπου και πήρε έναν ακόμη βαθμό, μένοντας στο 0-0 με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button