ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SuperLeague K17: Πάγωσαν με Καφεντζή – Σωτήρια επέμβαση του γιατρού αγώνα!

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 της Super Legaue

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννενα στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ-17 της Super Legaue καθώς στο 60ο λεπτό γύρισε η γλώσσα σε έναν ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων , τον Καφετζή, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr σε μία διεκδίκηση της μπάλας έπεσε άτσαλα στο έδαφος χάνοντας τις αισθήσεις του.

Εκείνα τα δευτερόλεπτα ήταν ιδιαίτερα κρίσιμα, ωστόσο ο γιατρός του αγώνα αντιλήφθηκε έγκαιρα τι συνέβη και με τη δική του ταχύτατη παρέμβαση σώθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Για μια ακόμα φορά φάνηκε η ανάγκη να διεξάγονται οι αναμετρήσεις με τις ιατρικές συνθήκες ακόμα και στις κατηγορίες των μικρών ομάδων. Στο γήπεδο δεν βρισκόταν ασθενοφόρο το οποίο έφτασε στη συνέχεια για να μεταφέρει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια με την υπόλοιπη αποστολή πήρε το δρόμο της επιστροφής για τα Ιωάννινα.

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button