Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Β΄Φθιώτιδας: «Οδηγός» η Γλύφα… ακολουθούν η Δίβρη και η Α.Ε Εχιναίων!

Τρεις ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #αποτελέσματα #βαθμολογίες #3ος_όμιλος

Τρεις ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #αποτελέσματα #βαθμολογίες #3ος_όμιλος

Το διπλό του ΑΟ Γλύφας στην έδρα του Κεραυνού Βαθυκοίλου με 1-3 έφερε τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στην ομάδα που βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

Από την άλλη, η ΑΕ Δίβρης «σκόρπισε» με 6-1 τον Μεξιατικό αλλά η έκπληξη της αγωνιστικής ήταν η πρώτη ήττα της Α.Ε Εχιναίων από τον ΑΣ Λιοκλαδίου με 3-1.

Δίβρη και Ένωση Εχιναίων έχουν από ένα ματς λιγότερο και είναι το μεταξύ τους παιχνίδι στις Ράχες, το οποίο είχε αναλβηθεί.

Στις πιο κάτω θέσεις, ο Εθνικός Κομποτάδων πέρασε με 0-1 από την έδρα του Ηρακλή Ροδίτσας φτάνοντας του 13 πόντους ενώ στο κατώπι του βρίσκεται η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης (κέρδισε τον Πελασγιακό με 3-1) αλλά και ο ΑΣ Λιανοκλαδίου.

Η επόμενη αγωνιστική θα φέρει αντιμέτωπες τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης με την ΑΕ Δίβρης, τη Γλύφα να υποδέχεται στην έδρα της τον Εθνικό Κομποτάδων και την Α. Ε Εχιναίων να παίζει ντέρμπι με τον Κεραυνό Βαθυκοίλου.

Τα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο:

ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ – ΓΛΥΦΑ 1-3
ΗΡ. ΡΟΔΙΤΣΑΣ – ΕΘΝ. ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ 0-1
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ – ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ 3-1
ΔΙΒΡΗ – ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 6-1
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ 3-1
ΡΕΠΟ: ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ

Η βαθμολογία:

ΓΛΥΦΑ 19
ΔΙΒΡΗ 16*
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ 15*
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ 13
ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ 12
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ 12
ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ 9
ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ 7
ΗΡ. ΡΟΔΙΤΣΑΣ 6
ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ 3
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ 1

Η επόμενη αγωνιστική:

ΓΛΥΦΑ – ΕΘΝ. ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ
ΑΕ ΕΧΙΝΑΙΩΝ – ΚΕΡ. ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ
ΜΕΞΙΑΤΙΚΟΣ – ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ
ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ – ΠΑΟ ΑΝΘΗΛΗΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΜΕΓ. ΒΡΥΣΗΣ – ΔΙΒΡΗ
ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣ

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button