Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Φώναξε παρών» ο Γιάννου!

ΟΦΗ και Απόστολος Γιάννου το έδειξαν και με την επιστροφή του τελευταίου φαίνεται πως έχουμε μία κατάσταση win-win.

Ο Απόστολος Γιάννου φώναξε παρών και ο ΟΦΗ βρίσκει συνεχώς και νέους πρωταγωνιστές.

Είναι πολύ σημαντικό να μην τα παρατάς, όπως είναι εξίσου σημαντικό να μην έχεις κολλήματα. ΟΦΗ και Απόστολος Γιάννου το έδειξαν και με την επιστροφή του τελευταίου φαίνεται πως έχουμε μία κατάσταση win-win. Τουλάχιστον αυτό έδειξε το πρώτο ματς.

Υπό άλλες συνθήκες ο Γιάννου δεν θα βρισκόταν στο ρόστερ. Το καλοκαίρι είχε ενημερωθεί πως δεν υπολογίζεται. Δεν βρήκε αυτό που ήθελε, δεν έλυσε το συμβόλαιό του και παρέμεινε χωρίς να ασχολείται κανείς μαζί του για σημαντικό χρονικό διάστημα. Κάπου μπήκε νερό στο κρασί των δύο πλευρών και κάπως έτσι φτάσαμε στο comeback του. Βέβαια, χρειάστηκαν και άλλα πράγματα. Από τη μία ο τραυματισμός του Ντουρμισάι, από την άλλη η εικόνα των Φαν Ντάινεν και Καστάνιος.

Ο πρώτος έως τώρα δείχνει μέτριος, ο δεύτερος είναι ο ορισμός της απογοήτευσης. Βάζοντας ο Νίκος Νιόπλιας κόντρα στον Ιωνικό τον Γιάννου και όχι τον Καστάνιος, έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στον τελευταίο. Έχουμε ενημερώσει καιρό τώρα πως ο Ολλανδός μετράει αντίστροφα και η λογική λέει πως αργά ή γρήγορα θα χαιρετήσει. Ούτε ο Φαν Ντάινεν προσφέρει τα αναμενόμενα, αλλά δεν είναι και τόσο κακός.

Το δεύτερο μήνυμα που περνάει προς όλους με την υπόθεση του Γιάννου, έχει να κάνει με το ότι τα πάντα αλλάζουν. Εάν προσπαθείς, μπορείς να πάρεις την ευκαιρία σου. Ο 31χρονος την εκμεταλλεύτηκε, κέρδισε το πέναλτι που έδωσε τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό και έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή του και το κλαμπ συνολικά. Μήπως ήρθε η στιγμή να αναθεωρηθεί η υπόθεσή του;

Κάπου εδώ, πάντως, να σημειωθεί πως ο Νιόπλιας μετά το διπλό στο Πανθεσσαλικό, στις δηλώσεις του δεν τον ξέχασε. Όταν έλεγε πως υπάρχουν πολλοί παίκτες που «έρχονται» και θα βοηθήσουν στη συνέχεια τον ΟΦΗ, ανέφερε και εκείνον. Μία βδομάδα μετά τον έριξε στο γήπεδο και δικαιώθηκε για όσα είχε αναφέρει.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button