ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αναγκαστικό «λίφτινγκ» για τη Λαμία!

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #lamiafc #ionikosfc #ΚύπελλοΕλλάδος #matchday #season2021_2022

Σήμερα στις 17:00 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. #slgr #lamiafc #ionikosfc #ΚύπελλοΕλλάδος #matchday #season2021_2022

Δύο «κολλητά» παιχνίδια εντός έδρας έχει να δώσει μέσα σε λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Λαμία. Σήμερα, θα υποδεχθεί τον Ιωνικό για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα 6/12 θα αναμετρηθεί στο ΔΑΚ Λαμίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και τα δύο παιχνίδια είναι σημαντικά για την ομάδα της Φθιώτιδας, όμως το ματς της SuperLeague 1 έχει περισσότερη σημασία για τους «κυανόλευκους» καθώς πρώτος στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία!

Όποτε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το ροτέισον στο σημερινό ματς είναι επιτακτικό. Θα δούμε λοιπόν όπως συνηθίζετε στα ματς του Κυπέλλου πρόσωπα τα οποία δεν είχουν πάρει τον χρόνο που τους αναλογεί.

Πάμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τον αγώνα με τους Νικαιώτες, επιλέγοντας πως ο Γρηγορίου θα κρατήσει το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, δηλαδή θα αγωνιστεί με σχήμα 5-3-2.

Στο τέρμα θα είναι ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ενώ δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή και ο νεαρός Νίκος Τρόπουλος. Στην τριάδα της άμυνας, σταθερός θα παραμείνει ο Τζανετόπουλος, ενώ μαζί του θα έχει τους Βύντρα και Γκόλεμιτς.

Στο δεξί άκρο θα δούμε τον Προβυδάκη, παίζοντας ως φουλ μπακ ενώ στην αριστερή πλευρά τον ίδιο ρόλο θα έχει ο Γιώργος Σαραμαντάς. Στον άξονα, ο ένας σίγουρος όπως φαίνεται θα είναι ο Γκέντσογλου με τον Τρούμπουλο να διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα. Η λογική λέει πως ο Μπεχαράνο και ο Νούνιες θα προφυλαχθούν για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Αν ο Γρηγορίου επιλέξει να παίξει με δεκάρι, τότε θέση στην 11αδα θα πάρει ο Ταϊρόν, αν τελικά αποφασίσει να παρατάξει τον ΠΑΣ με ένα 8άρι πιο δημιουργικό τότε ο Γκέντσογλου θα είναι αυτός που θα πάρει τον ρόλο αυτό και ο Τρούμπουλος με τον Σκόνδρα θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ.

Στην κορυφή της επίθεσης, από τη στιγμή που θα παίξει με δύο μπροστά η Λαμία και με τους Καραμάνο, Μανούσο και Αραμπούλι να είναι εκτός, ο «κλήρος πέφτει» στον Τσούκαλο και τον Βλαχομήτρο. Βέβαια, δεν αποκλείεται να δούμε τον Τσούκαλο να παίζει με έναν εκ των Ελευθεριάδη, Ρόμανιτς ή Μανουσάκη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button