Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ζήτησε μεταγραφές ο Παντελίδης στον Αστέρα Τρίπολης

Ο τεχνικός των Αρκάδων χαρακτήρισε «άδικο» το 1-1 με τη Χιμπέρνιαν…

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν τα κατάφερε να προκριθεί εις βάρος της Χιμπέρνιαν με την ισοπαλία 1-1 που έφερε το βράδυ της Πέμπτης (2/8), στον αγώνα  ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου.

Ο Σάββας Παντελίδης, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, χαρακτήρισε άδικο το σκορ και ζήτησε μεταγραφές εν όψει των υποχρεώσεων εντός των συνόρων.

«Ο Αστέρας αν δεν ενισχυθεί σε ορισμένες θέσεις… Δεν μπορεί να είναι αυτή η ομάδα. Χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις, επιβάλλεται. Μη μπερδεύεστε, τα παιδιά σήμερα κατέθεσαν ψυχή. Δεν είναι έτσι το πρωτάθλημα. Μην… κοιμηθούμε με αυτή την εμφάνιση» είπε ο τεχνικός των Αρκάδων.

Ο Έλληνας προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του. «Από εκεί που θα ξεκινήσω και που θα τελειώσω, είναι στο να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί στο β’ μέρος έκαναν μια προσπάθεια συγκινητική. Μην ξεχνάμε ότι σήμερα συμπληρώσαμε ένα μήνα δουλειάς. Κατέθεσαν την ψυχή τους και πιστεύω ότι με τόσες ευκαιρίες, αυτοί που αδικούνται είμαστε εμείς» δήλωσε και πρόσθεσε: «Ήμασταν καταπληκτικοί στο α’ μέρος του αγώνα της Σκωτίας και στο β’ μέρος του δεύτερου αγώνα. Αυτό γίνεται όταν δεν στέλνεις τη μπάλα στα δίχτυα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button