ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έλεγχος αύριο στο ΔΑΚ Λαμίας!

Η κακή κατάσταση του «Αθανάσιος Διάκος» ίσως να οδηγήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε άλλη έδρα το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #slgrinterwetten #ΔΑΚΛαμίας

Η κακή κατάσταση του «Αθανάσιος Διάκος» ίσως να οδηγήσει σύμφωνα με πληροφορίες σε άλλη έδρα το παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε πολύ κακή κατάσταση είναι το ΔΑΚ Λαμίας, κάτι που φάνηκε στο σημερινό (2/12) παιχνίδι Κυπέλλου της τοπικής ομάδας με τον Ιωνικό. Πλέον είναι πιθανό η ομάδα να «ξεσπιτωθεί» για δεύτερο αγώνα της στο πρωτάθλημα, μετά από εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό που έγινε στο Βόλο, καθώς ενδέχεται να μην υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φυσική της έδρα, στην αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (6/12).

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες αύριο στο «Αθανάσιος Διάκος» θα γίνει έλεγχος από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Super League Interwetten και αν διαπιστωθεί πως μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης με τον «Αγιαξ της Ηπείρου» δεν είναι εφικτό να διορθωθούν κάπως τα πράγματα, τότε ο αγώνας θα οριστεί σε άλλη έδρα.

πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button