Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Απόλλων Σμύρνης: Πάει Περιστέρι με Μπαξεβανίδη στην αποστολή, εκτός ο Τσιλούλης

Στην αποστολή του Απόλλωνα για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (4/12 17:15) κόντρα στον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκε ο Μπαξεβανίδης. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Τσιλούλης. #slgr #apollonfc #atromitosfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten

Στην αποστολή του Απόλλωνα για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (4/12 17:15) κόντρα στον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκε ο Μπαξεβανίδης. Εκτός πλάνων ο τραυματίας Τσιλούλης.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 12ης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο ολοκλήρωσε την Παρασκευή (3/12) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα φιλοδοξεί να πετύχει την πρώτη της νίκη, μακριά από την έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα και να βάλει τέλος στο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς νίκη κάνοντας παράλληλα σημαντικό βήμα στην μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στη διάθεση του προπονητή των «κυανόλευκων» έχει τεθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στο εντός έδρας ματς με την Λαμία, για την αποβολή του στο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό. Αντίθετα εκτός πλάνων έχει τεθεί ο Σωτήρης Τσιλούλης, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιταλός κόουτς ανακοίνωσε την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η οποία αποτελείται από τους: Κότσαρη, Βερχούλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλή, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button