Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έρχονται παιχνίδια… που θα κρίνουν τα πάντα στον Ατρόμητο!

Η εικόνα που θα έχει ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα καθορίσει και τη συνέχεια για εκείνον. #slgr #atromitosfc #apollonfc #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #season2021_2022

Η εικόνα που θα έχει ο Ατρόμητος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα καθορίσει και τη συνέχεια για εκείνον

Νίκησε τον ΠΑΟΚ και πάνω που αναθάρρησε, διασύρθηκε στην Τρίπολη με το εμφατικό 6-2 και έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας της Super League 1 ο Ατρόμητος.

Κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης η νίκη θεωρείται αυτοσκοπός ώστε να τον προσπεράσει και να ανέβει ψυχολογικά. Εάν δεν υπάρξει αντίδραση ούτε τώρα, το ενδεχόμενο αλλαγών είναι ξεκάθαρο. Σε τέτοιες περιπτώσεις ο πρώτος που την πληρώνει είναι ο προπονητής. Το γεγονός, άλλωστε, πως η μοναδική νίκη έως τώρα ήρθε χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο, δεν έχει μείνει απαρατήρητο. Μόνο στο Περιστέρι ξέρουν εάν μιλάμε για σύμπτωση ή μήνυμα.

Από εκεί και πέρα, το συγκεκριμένο ματς ίσως να είναι και η τελευταία ευκαιρία για κάποιους παίκτες. Το κλίμα είναι βαρύ και για ορισμένους ενδέχεται να γίνει και μη αναστρέψιμο στην πορεία. Ο Ατρόμητος από πολλούς περίμενε περισσότερα και έως τώρα δεν τα έχει δει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ταυτόχρονα έχει ξεκινήσει η αναζήτηση για μεταγραφικούς στόχους. Σκανάρονται κάποιοι εκτός συνόρων και αξιολογούνται περιπτώσεις που έχουν προταθεί. Για 1-2 θέσεις, όμως, κάποια πράγματα ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το ποιος θα είναι ο προπονητής στη συνέχεια. Ακόμη και ο μεταγραφικός σχεδιασμός, λοιπόν, κατά μία έννοια ενδέχεται να διαμορφωθεί από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αφού σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος, το ενδεχόμενο αλλαγών είναι ανοιχτό.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button