ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επαγγελματίας στον ΠΑΣ Λαμία ο Τρόπουλος

Ενα από τα "διαμάντια" της Ακαδημίας του ΠΑΣ Λαμία, ο τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την "κυανόλεκη" ομάδα.

Ενα από τα “διαμάντια” της Ακαδημίας του ΠΑΣ Λαμία, ο τερματοφύλακας Νίκος Τρόπουλος, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την “κυανόλεκη” ομάδα.

Μια ακόμα μεταγραφή αλλά αυτή τη φορά εκ των έσω ολοκλήρωσε χθες ο ΠΑΣ Λαμία. Μετά τους Βλαχομήτρο, Κωστίκα, Νικολόπουλο, οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, ένας ακόμη παίκτης, από την ομάδα Κ19, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο λόγος για τον γεννημένο στις 21/6/2004 τερματοφύλακα Νίκο Τρόπουλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και ξεκινάει την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο ενώ είναι ο νεότερος σε ηλικία στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία!

Ο 16χρονος τερματοφύλακας, που έχει διακριθεί από πέρυσι και πολύ περισσότερο στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν με την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη και επίσημα από την ομάδα μας,  ωστόσο συμπεριλήφθηκε κανονικά στο υπόλοιπο ροστερ από το επίσημο site της Super League όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία (με κλικ οδηγήστε στην σελίδα της Super League)

Ο Νίκος Τρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ιτέα Φωκίδας και εντάχθηκε στο δυναμικό των ακαδημιών του ΠΑΣ Λαμία το 2019. Οι σπουδαίες εμφανίσεις του με την Κ-17 του Συλλόγου τον έφεραν στην Κ-19 όπου πέρυσι ήταν και ο νεότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα το καλοκαίρι, με εισήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Ζαλαώρα ο οποίος είχε δουλέψει με τα παιδιά των ακαδημιών, συμπεριλήφθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της πρώτης ομάδας αφήνοντας καλές εντυπώσεις, κάτι που διαπιστώθηκε στη συνέχεια και από τις εμφανίσεις του με την Κ-19 όπου πραγματικά έστρεψε αρκετά βλέμματα πάνω του.

Πράγματι μιλάμε για έναν πολύ ταλαντούχο τερματοφύλακα με αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Στην ομάδα τον πιστεύουν πολύ και για αυτό έσπευσαν να τον…¨δέσουν”.

Ο Τρόπουλος με το επαγγελματικό του αυτό συμβόλαιο γίνεται αυτομάτως ο νεότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Λαμίας, υπογράφοντας σε ηλικία 16 χρονών, 6 μηνών και 10 (;) ημερών, αφήνοντας στην 2η θέση της σχετικής λίστας τον Κώστα Νικολόπουλο ο οποίος είχε γίνει επαγγελματίας το καλοκαίρι του 2019 σε ηλικία 17 ετών, 1 μήνα και 14 ημερών! 

Πηγή: Lamiara. gr

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button