ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Περιμένει την απόφαση της SuperLeague ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΔΑΚ Λαμίας οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν τις αποφάσεις της SuperLeague 1 για τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #pasgianninafc #ΔΑΚΛαμίας #season2021_2022

Βλέποντας την κατάσταση στο ΔΑΚ Λαμίας οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν τις αποφάσεις της λίγκας

Την επιστροφή στις νίκες θα αναζητήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με τη Λαμία μετά την εντός έδρας ήττα του κόντρα στην ΑΕΚ.

Άνθρωποι των Ηπειρωτών ήταν λογικό να δουν την Πέμπτη (2/12) τον αγώνα Κυπέλλου του επόμενου αντιπάλου τους κόντρα στον Ιωνικό. Ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για τον Ηρακλή Μεταξά και τους ποδοσφαιριστές του μεσοβδόμαδα.

Το πρώτο που παρατηρήθηκε, ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας. Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, άλλωστε, αυτό συζητούσε πρωτίστως δυστυχώς. Κάπως έτσι άνοιξε μία συζήτηση για το κατά πόσο μπορεί να διεξαχθεί αγώνας εκεί για τη Super League 1.

Άνθρωπος της διοργανώτριας αρχής θα τσεκάρει προσεχώς τον αγωνιστικό χώρο και θα αποφασίσει για την καταλληλότητά του. Θα γίνει, δηλαδή, ό,τι ακριβώς είχε συμβεί και πριν το Λαμία – Παναθηναϊκός. Τότε η απόφαση ήταν να αλλάξει έδρα το ματς και να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό. Στον ΠΑΣ Γιάννινα, λοιπόν, είναι φυσιολογικό να ασχολούνται με αυτό το ενδεχόμενο.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχει. Ο Γκαρντάφσκι θα επιστρέψει εκτός απροόπτου και ο Μιλιντσεάνου ανεβάζει στροφές για να προλάβει. Οι πιθανότητες είναι με το μέρος του. Έτσι ο Μεταξάς θα μπορεί να παρατάξει την καλύτερη διαθέσιμη ενδεκάδα. Ιδιαίτερες αλλαγές δεν αναμένονται στο αρχικό σχήμα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button