Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Τα παίζει όλα για όλα» στο Περιστέρι ο Απόλλωνας!

Ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου σε μία μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους λιγότερους βαθμούς έως τώρα. #slgr #apollonfc #atromitosfc #Περιστέρι #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου σε μία μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους λιγότερους βαθμούς έως τώρα. #slgr #apollonfc #atromitosfc #Περιστέρι #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν.

Για πολλούς είναι το ματς της αγωνιστικής στη Super League 1. Ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στην έδρα του Ατρόμητου σε μία μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες με τους λιγότερους βαθμούς έως τώρα.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας συνολικά για όλες τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους. Εξελίξεις θα υπάρξουν και στα δύο κλαμπ σε περίπτωση ήττας.

Ο Απόλλων Σμύρνης δεν βρίσκεται στην καλύτερη φάση του και υπάρχουν πολλά παραδείγματα που το επιβεβαιώνουν. Από τη μία η αδυναμία του να σκοράρει και να πάρει κάτι παραπάνω στα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία. Από την άλλη ο προβληματισμός που διαρκώς μεγαλώνει για τον Τζανλούκα Φέστα. Του χρεώνονται αρκετά και κυρίως η αδυναμία του στις αλλαγές.

Εκτός αυτού, και κάποια περιστατικά στις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό δείχνουν πως δεν λειτουργούν όλα όπως θα έπρεπε. Ανέβηκε πολύ η ένταση σε κάποιες προπονήσεις… Επίσης, για κάποιους είναι εμφανές πως η πρόσφατη επίσκεψη του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και τα όσα άκουσαν, δεν λειτούργησε ευεργετικά.

Το παν, λοιπόν, αυτή τη στιγμή είναι το αποτέλεσμα στο Περιστέρι. Μία νίκη θα μπορούσε να βάλει κάτω από το χαλάκι αρκετά από τα κακώς κείμενα. Αντιθέτως, με αρνητικό αποτέλεσμα είναι πιθανό να βγουν αρκετά στην επιφάνεια. Γι’ αυτό κόντρα στον Ατρόμητο διακυβεύονται πολλά και πρώτο όλων η ηρεμία του κλαμπ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button