Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: Χωρίς Πουρίτα και Μπαριέντος κόντρα στον Παναιτωλικό

Χωρίς τους Πουρίτα και Μπαριέντος θα υποδεχθεί ο Βόλος τον Παναιτωλικό (04/12, 17:15), καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους. #slgr #volosfc #panaitolikosfc #slgrinterwetten #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία

Χωρίς τους Πουρίτα και Μπαριέντος θα υποδεχθεί ο Βόλος τον Παναιτωλικό (04/12, 17:15), καθώς αμφότεροι δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα του Σαββάτου (04/12, 17:15) με τον Παναιτωλικό και ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ισπανός τεχνικός του Βόλου, δεν θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα «καναρίνια» τους Πουρίτα και Μπαριέντος καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι. Σε αντίθεση με τον Γκρίλο, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή, αφού εξέτισε την περασμένη αγωνιστική την τιμωρία του.

Αναλυτικά οι «20» του Βόλου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Φερνάντες, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Βοϊτκόφσκι, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

Διαβάστε επίσης

Back to top button