Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Νίκη με ανατροπή για τον Πρωτέα!

Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος Παμπαίδων μπάσκετ, η ομάδα του Πρωτέα Λαμίας αντιμετώπισε τον Έσπερο Β’ σε ένα εξαιρετικό ματς με έντονο σασπένς.

Η ομάδα του Πρωτέα αν και βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο με αρκετή διαφορά, κατάφερε και γύρισε το σκορ υπέρ του και πήρε τη νίκη με 38-33.

Διαιτητές: Ζάχος-Ζαφείρη.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-8, 5-12, 13-8, 14-5.

ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Μπάκας): Ζαλαώρας 4, Γκίνδης, Κοντογιώργος 14, Λέντας, Κουβέλης 5, Κατσαούνος 13, Σιουλής, Αυγέρης, Παπαναγιώτου 2, Σπανέας.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ Β’ (Κουτκιάς): Ζορμπάς, Πλατής 2, Βλαχογιάννης 5, Παταγιάννης, Αργυρόπουλος, Αλτάνης 5, Γαρτσιώνης, Χρηστίδης 2, Καραναστάσης 6, Τράκας 10, Παπαευθυμίου 3, Ντσιάβος.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας του Πρωτέα:

Σήμερα στο Χαλκιοπούλειο το τμήμα Παμπαίδων του Συλλόγου μας αγωνίσθηκε με αντίπαλο τον Έσπερο Β’ . Έγινε ένα πολύ ωραίο ματς με έντονο σασπένς. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά πίσω στο σκορ,αλλά τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα νικητή και τελικά έγινε η ανατροπή. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 38-33. Ήταν μια μεγάλη νίκη και μια τόνωση της ψυχολογίας των αθλητών μας.Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και φυσικά στον κόουτς στον Χρήστο Μπάκα!!! Θα ήταν μεγάλη παράλειψη μας να μην συγχαρούμε την αντίπαλη ομάδα του Εσπέρου. Άλλωστε η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή!!! Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Συλλόγου μας για την ένθερμη
υποστήριξη τους και στον σημερινό αγώνα. Για την ιστορία το σκορ των 8λέπτων ήταν 6-8, 11-20, 24-28, 38-33. Keep going …

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button