Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Δια πυρός και σιδήρου» ο ΑΟ Στυλίδας! (φωτογραφίες+βίντεο)

Μία ακόμη τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Στυλίδας, ο οποίος δοκιμάστηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου, το οποίο έχει ως έδρα η ΑΕ Καλυβίων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑΕΚαλυβίων #ΑΟΣτυλίδας #LamiaSports #φωτορεπορτάζ

Μία ακόμη τεράστια νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Στυλίδας, ο οποίος δοκιμάστηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου, το οποίο έχει ως έδρα η ΑΕ Καλυβίων. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΑΕΚαλυβίων #ΑΟΣτυλίδας #LamiaSports #φωτορεπορτάζ

Σε ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολλά νεύρα, αρκετή λάσπη και ιδιαίτερη σημασία, ο ΑΟ Στυλίδας κατάφερε να φύγει με τη νίκη κερδίζοντας με 0-2 την ΑΕ Καλυβίων.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Χρήστος Βαρυπάτης ο οποίος σκόραρε το 0-1 για την ομάδα του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Κώστας Κουφιώτης.

Το πρώτο ημίχρονο είχε τις φάσεις… το δεύτερο τα γκολ!

Οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο είχαν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν.

Στο 15′ ο Τζοντζωρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βαρυπάτης Χρ. πήρε την κεφαλιά αλλα η μπάλα περασε αουτ, με τον Τσιγκόπουλο να ελέγχει τη φάση.

Πέντε λεπτά αργότερα, καταπληκτική πάσα του Ορέστη Τσιγκόλη προς τον Κουρκουλιώτη, ο νεαρός άσσος των Καλυβίων έφυγε σαν «σφαίρα» προς την περιοχή της Στυλίδας και από θέση τετ α τετ νικήθηκε από τον Καρανάσιο.

Στο 23΄οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ σε καλή θέση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουφιώτης ο οποίος προσπάθησε να απειλήσει απευθείας τον Τσιγκόπουλο, με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Στο 28 ωραίο σουτ του Βαρυπάτη Χρ. ο Τσιγκόπουλος έπεσε σωτήρια στην δεξιά του πλευρά και με τη βοήθεια του δοκαριολυ κράτησε το 0-0. Ωραία ενέργεια τόσο του ποδοσφαιριστή της Στυλίδας, όσο και του γκολκίπερ της Α.Ε.Κ.

Λίγο πριν το 40΄ο Τσιγκόλης δοκιμάζει το πόδι του, αφού πρώτα ξέφυγε ωραία από το μαρκάρισμα του Μάγιου, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε ξανά στον Καρανάσιο.

Το 0-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Στην επανάληψη, οι καλές ευκαιρίες έδωσαν τη θέση τους στα σκληρά μαρκαρίσματα και αυτά στα νεύρα, τις φωνές και τις κάρτες.

Κακό ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45λεπτο, όμως σε αυτό σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα. Πριν σκοράρει η Στυλίδα, ο Κουφιώτης είχε απειλήσει με σουτ στο 72΄έπειτα από ριμπάουντ που πήρε ο αμυντικός των φιλοξενούμενων, ενώ λίγα λεπτά μετά ο πιο κινητικός ποδοσφαιριστής των Καλυβίων, ο αρχηγός τους Ορέστης Τσιγκόλης απείλησε με σουτ το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Καρανάσιος.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο μίλησε το ταλέντο του Βαρυπάτη!

Ο νεαρός άσσος της Στυλίδας, κατάφερε στο 87΄να εκμεταλλευτεί την ασταθή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς των Καλυβίων και με προβολή έκανε το 0-1. Ξέφρενα πανηγύρια στην κερκίδα των οπαδών της Στυλίδας που είχαν βρεθεί δίπλα στην ομάδα τους.

Ο διαιτητής Κουρεμάδας, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τη βοηθό του, κ. Κέππα κατοχύρωσε το γκολ παρά τις αμφισβητήσεις των γηπεδούχων για οφσάιντ.

Τρία λεπτά αργότερα, ξανά φάση στα καρέ των Καλυβίων. Ο Χρ. Βαρυπάτης πήρε τη μπάλα, έκανε την «επέλαση» και στην προσπάθειά του ο Παπαδόπουλος να τον «ανακόψει» υπέπεσε σε παράβαση κάνοντάς του πέναλτι!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κώστας Κουφιώτης, ο οποίο απέναντι στον Τσιγκόπουλο ήταν ψύχραιμος και έγραψε το τελικό 0-2.

Τεράστια νίκη, σημαντικό τρίποντο για τη Στυλίδα η οποία συνεχίζει να είναι μόνη πρώτη με 28 βαθμούς.

Τέλος, δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε στους τσακωμούς και το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης, για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν άλλοι πιο αρμόδιοι από εμάς να κρίνουν τι έγινε ή τι δεν έγινε στον αγώνα.

Δείτε τα γκολ της Στυλίδας, καθώς και φάσεις και φωτορεπορτάζ από το LamiaSports:

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button