Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

#Πάμε_κουβά με τα ματς της Α΄Φθιώτιδας!

«Προ των πυλών» βρίσκεται η 11η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και το LamiaSports σας στέλνει, προφανώς, κουβά με τις προβλέψεις του. Είπαμε ότι προτείνουμε εμείς... τα αντίθετα εσείς! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #αγώνες #πρόγραμμα

«Προ των πυλών» βρίσκεται η 11η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας και το LamiaSports σας στέλνει, προφανώς, κουβά με τις προβλέψεις του. Είπαμε ότι προτείνουμε εμείς… τα αντίθετα εσείς! #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #πάμε_κουβά #αγώνες #πρόγραμμα

Στην αρχή η συγκεκριμένη στήλη πέρασε κάπως απαρατήρητη. Αγωνιστική με την αγωνιστική μπαίνετε στην παρέα μας όλο και περισσότεροι και πλέον σε κάθε ματς που δίνω το παρών όλο και κάτι θα μου ψάλλεται, πάντα με καλοπροαίρετο τρόπο.

Εξάλλου, για αυτόν το λόγο στήθηκε αυτή η στήλη. Να δίνω τα προγνωστικά εγώ, να κράζετε εσείς και να ευχαριστιόμαστε την διαδικασία.

Ας τα αφήσουμε τώρα αυτά και ας προχωρήσουμε στο παρασύνθημα. Πέντε αγώνες και αυτή τη φορά (πως να αλλάξει κάτι;) και τα περισσότερα ματς μακριά από τη Λαμία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δύσκολα θα τα καλύψουμε όλα με φωτογραφίες και βίντεο. Άσχετο… αλλά ήθελα να το σημειώσω.

Πάμε κουβά λοιπόν με:

ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

Ντέρμπι απ΄τα λίγα! Ο Ολυμπιακός Λαμίας βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, είναι στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο από τη Στυλίδα και ο Αχιλλέας Καμπάς θέλει να κάνει το 2 στα 2 στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Από την άλλη, η Μαλεσίνα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Ο Μάκης Ζαχαρόπουλος δεν έχει καταφέρει έως τώρα να περάσει όλα όσα θέλει στη νέα του ομάδα, όμως κάποια στιγμή θα γίνει και θα αρχίσει η ΑΕΜ να παίρνει αποτέλεσματα. Παράξενο παιχνίδι, στο οποίο κανένα αποτέλεσμα δεν θα μου έκανε εντύπωση. Θα επιλέξω όμως την ισοπαλία.

 

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ

Δύσκολη εντός έδρας δοκιμασία για τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Γιάννη Μαντζίκου θα υποδεχθεί την ανεβασμένη Δάφνη Λιβανατών και στόχος των γηπεδούχων είναι να περιορίσουν τα «ατού» των αντιπάλων. Δύσκολη, τονίζω ξανά η αποστολή αυτή. Στην αντίπερα όχθη τώρα, η ομάδα των Λιβανατών μετά από ορισμένα κακά αποτέλεσματα, δείχνει και πάλι το καλό της πρόσωπο και θα πάει στον Άγιο Κωνσταντίνο… για τη νίκη! Εκεί θα ποντάρω και εγώ, στο διπλό δηλαδή των φιλοξενούμενων.

 

ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ

Καλό! Πολύ καλό, αναμένεται να είναι το ματς αυτό. Οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά στα παιχνίδια τους και περιμένω και σε αυτό να δω αρκετά γκολ. Η Λάρυμνα έχει κάνει τις τελευταίες αγωνιστικές έναν αγωνιστικό άθλο, καθώς παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει έχει «χτυπήσει» παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Ο Οπούντιος τώρα, είναι ομάδα που μπορεί στην καλή του ημέρα να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα πόσο μάλλον όταν παίζει στην έδρα του. Παρόλο αυτά, θεωρώ εύκολα-δύσκολα η Προοδευτική θα αποδράσει με το διπλό και τα ρίχνω όλα εκεί…

 

ΡΕΓΓΙΝΙΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους. Ένα πράγμα σκέφτεται και το Ρεγγίνι και η Νίκη! Την παραμονή στην κατηγορία με όσους περισσότερους πόντους γίνεται. Η Αγία Παρασκευή δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά το πρωτάθλημα, παρά τις καλές της ομολογουμένως εμφανίσεις εντός και εκτός έδρας. Ο γηπεδούχος ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση τόσο αγωνιστικά όσο και βαθμολογικά. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά (η ζημιά τελικά έγινε στο τέλος του αγώνα και για εξωαγωνιστικούς λόγους) στον Αστέρα Σταυρού, όμως ηττήθηκε τελικά με 2-1 σκορ. Στο ματσάκι αυτό λοιπόν, θα επιλέξω την ισοπαλία…

 

ΚΑΛΥΒΙΑΣΤΥΛΙΔΑ

Το «τρένο» της Στυλίδας καλείται να περάσει από τα Καλύβια. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του ΑΟ Στυλίδας καλείται να περάσει από το Νέο Κρίκελλο, όπου έχει έδρα η Α.Ε Καλυβίων μέχρι να φτιαχτεί το δικό της γήπεδο. Η ομάδα του Γιώργου Κυριακίδη είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και θέλει να παραμείνει. Δύσκολο αν με ρωτάς, αλλά με τη φετινή ομάδα του ΑΟΣ «σηκώνω τα χέρια» ψηλά. Από την άλλη πλευρά τώρα, ο Ηλίας Μπακούμης προσπαθεί να «ξυπνήσει» την Α.Ε Καλυβίων και να την βάλει ξανά στο παιχνίδι και θα «παλέψει» από εδώ και πέρα όλα τα ματς. Όπως και να έχει τώρα, εδώ βλέπω νίκη Στυλίδας… πιο δύσκολα όμως απ΄όσο περιμένουν αρκετοί!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ   3-0 α.α.

 

ΡΕΠΟ: ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button