FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι κινήσεις της ΠΑΕ Λαμία… στις σημερινές αποφάσεις της SuperLeague!

Ποινή-σκάνδαλο επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLegue στο Νίκο Παπαδόπουλο, για το «αγκάλιασμα» του τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία στο διαιτητή Νεοφυτιάδη, με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να μην κάθεται με «δεμένα τα χέρια».

Με πέντε αγωνιστικές τιμώρησε το Νίκο Παπαδόπουλο η Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague, για το «αγκάλιασμα» που πραγματοποίησε ο Έλληνας τερματοφύλακας στο διαιτητή Νεοφυτιάδη, στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Θυμίζουμε πως όταν ο Βουό έκανε στο 97΄το τελικό 2-2 ο Παπαδόπουλος αγκάλιασε, χωρίς σκέψη ή δόλο το διαιτητή από την Κορινθία με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Η απόφαση σκάνδαλο!

Σήμερα ήρθε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, όπου επέβαλε στον 27χρονο τερματοφύλακα ΠΕΝΤΕ  αγωνιστικές τιμωρίας, 3 αγωνιστικές στο Νόε Ακόστα για την αγκωνιά που είδε ο διαιτητής ότι έριξε στον αντίπαλό του αλλά και 20.000€ πρόστιμο για την είσοδο των οπαδών της Λαμίας εντός αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η κινήσεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία όμως δεν θα μείνει με «δεμένα τα χέρια» καθώς αναμένεται να γίνει έφεση στην ποινή του Νίκου Παπαδόπουλου και πιθανόν να πέσει η ποινή κατά δύο αγωνιστικές, άρα πάμε στις τρεις.

Από την άλλη για την ποινή στο Νόε Ακόστα αλλά και για τις 20.000€ η «κυανόλευκη» ΠΑΕ δεν μπορεί να κάτι, καθώς είναι η προβλεπόμενη ποινή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button