Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Μεταγραφική ανησυχία και η δοκιμή που προκάλεσε απορίες

Αριθμητικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μεταγραφές, αλλά από συμπλήρωμα σε συμπλήρωμα το πάει. Για τους βασικούς ούτε… λόγος προς το παρόν!

Αριθμητικά ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάνει μεταγραφές, αλλά από συμπλήρωμα σε συμπλήρωμα το πάει. Για τους βασικούς ούτε… λόγος προς το παρόν!

Τα συμβόλαια που έχουν δοθεί παραπέμπουν περισσότερο σε ομάδα της Super League 2 που πάει να ανέβει. Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει ακάθεκτος προς το παρόν και έφερε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που προκαλεί απορίες.

Ο Οσάγιαμεν Οσάουε από την Τρίτη (13/7) δοκιμάζεται και οι πληροφορίες αναφέρουν πως την πρώτη μέρα έδειξε… τσακωμένος με την μπάλα. Στο 4-4-2 του Ηρακλή Μεταξά έπαιξε μπροστά και δεν καταλάβαινε ούτε τα βασικά! Χαμένος φαινόταν και οι αντιδράσεις στα αποδυτήρια ήταν κάτι μεταξύ γέλιου και πλήρους απογοήτευσης.

Δεν υπάρχει μόνο ανησυχία στους φιλάθλους για όσα (δεν) βλέπουν να γίνονται μέχρι τώρα από τη διοίκηση. Και οι ποδοσφαιριστές μεταξύ τους κουβεντιάζουν διάφορα βλέποντας πώς πηγαίνει το έργο.

Για να μη σας αφήσουμε με την απορία για το ποιος είναι ο Οσάουε, πρόκειται για 27χρονο Νιγηριανό με αγγλικό διαβατήριο. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε μόλις 17 λεπτά με την Ούρντινγκεν! Πρώτα έβγαλε έναν μυϊκό τραυματισμό και μετά τέθηκε νοκ άουτ λόγω αστραγάλου χάνοντας έτσι όλη τη σεζόν.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button