Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΑΕΚ: Για εξετάσεις λόγω πιθανής διάσεισης ο Βράνιες

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους τη Δευτέρα λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. #slgr #aekfc #Vranjes #slgrinterwetten

Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους τη Δευτέρα λόγω του χτυπήματος που δέχθηκε στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο Όγκνιεν Βράνιες αγωνιζόταν από το ένατο λεπτό του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με πόνο στο κεφάλι μετά το χτύπημα που δέχθηκε στη φάση της ευκαιρίας του. Μάλιστα μετά το παιχνίδι ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ αποχώρησε από το ΟΑΚΑ με το χτύπημα να τον ενοχλεί. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Βράνιες προφυλάχθηκε από την προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις καθώς παρουσιάζει συμπτώματα διάσεισης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι ακολούθησαν αποκατάσταση. Εκτός από τον Βράνιες, απουσίαζε φυσικά και ο Ανσαριφάρντ, ο οποίος είναι εκτός με κορονοϊό, αλλά και ο Στάνκοβιτς, ο οποίος την Τρίτη θα υποβληθεί σε καθαρισμό στο γόνατο.

Αύριο (7/12) οι κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό, με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να υποβάλλονται στην αναμνηστική δόση του εμβολιασμού. Η επιστροφή τους στις προπονήσεις στα Σπάτα θα γίνει την Τετάρτη, μπαίνοντας σε ρυθμούς για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button