ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξέρει τι θέλει… και μπορεί να το πάρει ο ΠΑΣ Λαμία!(match day)

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της SuperLeague 1.

Με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί σήμερα στις 19:30 στο Περιστέρι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστική της SuperLeague 1.

Εκτός έδρας παιχνίδι περιλαμβάνει για τον ΠΑΣ Λαμία, η εμβόλιμη 15η αγωνιστική της SuperLeague 1, καθώς θα προσπαθήσει απέναντι στον Ατρόμητο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και γιατί όχι και στις νίκες!

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, γνωρίζει καλά τι θέλει από το παιχνίδι αυτό και επίσης γνωρίζει καλά πως αν παρουσιαστεί όπως στα προηγούμενα ματς πρωταθλήματος τότε σίγουρα μπορεί να διεκδικήσει κάτι!

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία!

Η ομάδα της Λαμίας θα έχει μία σημαντική απουσία και αυτή δεν είναι άλλη από τον Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα ο Τάσσης να του δείξει κόκκινη και χάνει αναγκαστικά τον σημερινό αγώνα. Τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Χριστόφορος Καραγιάννης, ο οποίος μπορεί να παίξει και ως αμυντικό χαφ αλλά και ως μπακ.

Τώρα, στην αποστολή βρίσκεται και ο Ταϊρόν ντελ Πίνο, ο οποίος μετά τις ενοχλήσεις που ένιωσε μετά το ματς με τον ΟΦΗ, επιστρέφει και ίσως να τον δούμε και βασικό!

Πάμε να δούμε αναλυτικά την αποστολή της Λαμίας:

Τερματοφύλακες: 13 Damir Kahriman – 30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

Αμυντικοί: 4 Adejo Daniel – 5 Τζανετόπουλος Άνταμ – 8 Πλιάτσικας Βασίλειος – 23 Σκόνδρας Ιωάννης – 24 Βύντρα Λουκάς – 27 Scarduelli Vanderson – 50 Asigba Mark

Μέσοι: 7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας – 20 Ανάκογλου Δημήτριος – 21 Δημούτσος Έλιν – 34 Σάλιακας Εμμανουήλ – 61 Μπουλούλης Κωνσταντίνος – 90 Καραγιάννης Χριστόφορος

Επιθετικοί: 9 Thuram – 10 Tyronne – 11 Καραμάνος Αναστάσιος – 17 Βλαχομήτρος Ανέστης – 18 Romanic Lazar

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Παρά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, ο ΠΑΣ Λαμία στον αγώνα με τον ΠΑΟ έδειξε και πάλι ένα καλό πρόσωπο, ηττήθηκε με ψηλά το κεφάλι και αν δεν έμενε με 10 παίκτες τότε ίσως να μιλάγαμε και για διαφορετικό σκορ!

Τώρα, όσο αφορά τη βασική ενδεκάδα και το σύστημα που θα δούμε από τον σημερινό ΠΑΣ, δεν θα διαφέρει και πολύ από τα τελευταία παιχνίδια!

Θεωρούμε πως ο Μάντζιος θα επιστρέψει στο κλασσικό 4-2-3-1 έτσι ώστε και να έχει την άμυνά του καλυμμένη αλλά και να μπορεί να απειλήσει στην αντεπίθεση.

Έχοντας τώρα την αποστολή στα χέρια μας και γνωρίζοντας πως λογικά το σύστημα θα είναι το 4-2-3-1 θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την πιθανή ενδεκάδα.

Στο τέρμα θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, δεξιά ο Σάλιακας και αριστερά ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Πλιάτσικας με τον Αντέτζο ενώ ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Σκόνδρας με τον Δημούτσο!

Πιο μπροστά τους σε δημιουργικό ρόλο θα είναι ο Ταϊρόν ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Ρόμανιτς και ο Καραμάνος με τον Βασιλόγιαννη να διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ροτζέριο Τουράμ.

Τα αγωνιστικά νέα του Ατρομήτου

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την 15η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή.

Την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Καχίλα, Βέλλιος, Ρισβάνης, Γκάλο, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Ουγκράι, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Χαρίσης, Ρόσα, Μάντσον, Μανούσος, Μανδάς και Μπαένα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button