ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Όταν οι ελληνικές ομάδες… παίζουν Football Manager! (pics)

Μπορεί το Football Manager για κάποιους να είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά για κάποιους άλλους μπορεί να γίνει “εργαλείο” δουλειάς.

Η μεταγραφική περίοδος είναι η χαρά του οπαδού αν αμφισβήτητα. Για τις ομάδες είναι η ευκαιρία να ενισχυθούν και να κάνουν το βήμα παραπάνω, αλλά για τους “καμμένους” τους Football Manager είναι όλα αυτά μαζί…

Μπορεί να είναι ένα απλό παιχνίδι για κάποιους ένα απλό παιχνίδι, αλλά με την βάση δεδομένων που έχει το FM μπορεί κάλλιστα να γίνει εργαλείο δουλειάς.

Κάπως έτσι ίσως σκέφτηκαν ορισμένες ομάδες της SuperLeague, οι οποίες απέκτησαν ποδοσφαιριστές όπου στο Manager είναι αυτό που λέμε “λαβράκια”.

Πάμε όμως να δούμε πιο προσεκτικά τι κινήσεις έγιναν στο ελληνικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να γίνουν και από έναν χρήστη του FM 2018.

ΠΑΟΚ:

Ο Δικέφαλος στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου απέκτησε τον Τιμπό Μουλέν, έναν πολύ ποιοτικό μέσο με αρκετή εμπειρία.

Ενώ αγόρασε επίσης και τον αρχηγό της Σαράγεβο ΦΚ, τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, έναν νεαρό αμυντικό χαφ με προοπτική εξελίξεις αρκετά υψηλή.

Ολυμπιακός:

Από την άλλη ο Ολυμπιακός πήρε μια δοκιμασμένη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, τον Ιγκόρ Σίλβα. Ο Βραζιλιάνος αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης και αποτελεί έναν από τους καλύτερους επιθετικούς μπακ του πρωταθλήματος.

Παναιτωλικός:

Ο Παναιτωλικός τώρα έκανε μια άκρως μανατζερική κίνηση καθώς απέκτησε τον Γουίλιαν. Ο Βραζιλιάνος είναι ένα από τα πιο φθηνά και ποιοτικά εξτρέμ της πορτογαλικής αγοράς με την ομάδα του Αγρινίου να τον παίρνει ελεύθερο.

Αστέρας Τρίπολης:

Ίσως η σημαντικότερη FMικη μεταγραφή την έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος πήρε δανεικό τον Μαροκινό, Ναμπίλ Τζάαντι.

Ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στην Ουντινέζε αποτελεί Wonderkid στον πλανήτη του Football Manager, καθώς το potential του είναι στα ύψη.

ΑΕΚ:

Τέλος η ΑΕΚ προχώρησε σε μια μεταγραφή που ίσως αν την έκανε πριν μια πενταετία θα αποτελούσε είδηση.

Ο Έρικ Μοράν είναι αρκετά καλός ποδοσφαιριστής (τουλάχιστον στο παιχνίδι) και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button