Ερασιτέχνης ΠΑΣ ΛαμίαΠοδόσφαιρο Γυναικών

Καλόγηρος: «Τα κορίτσια έχουν δείξει αφοσίωση – Χρειάζεται δουλειά»

Ικανοποιήμενος από την προσπάθεια των κοριτσιών εμφανίστηκε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Καλόγηρος.

Ικανοποιήμενος από την προσπάθεια των κοριτσιών εμφανίστηκε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΣ Λαμία, Πάνος Καλόγηρος.

Ο κόουτς των κυανόλευκων κοριτσιών τόνισε για ακόμη μία φορά τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει μία νεοσύστατη ομάδα όπως είναι αυτή του ΠΑΣ Λαμία, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως μέσα από σκληρή δουλειά και αφοσίωση θα έρθουν καλύτερες ημέρες για την ομάδα.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

“Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια και στη δική μας ομάδα και στα αντίπαλα κορίτσια. Εμείς βρισκόμαστε σε έναν δύσκολο δρόμο, το έχω πει από την αρχή αυτό ότι πρόκειται για μία δύσκολη χρονιά για εμάς. Μία νεοσύστατη ομάδα με κορίτσια από τα οποία αν εξαιρέσουμε ένα δύο τα οποία έχουν παραστάσεις όλα τα υπόλοιπα ήταν εκτός αυτού του φάσματος. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά.”

“Έχουν δείξει αφοσίωση σε αυτό που κάνουν, το αγαπούν, έχουν θέληση όμως δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να προσπαθούν να μάθουν και αυτό θα γίνει μέσα από τη δουλειά. Όλη η διοίκηση είναι παρούσα, παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια και αντιλαμβάνονται όλοι ότι πρόκειται για μία δύσκολη χρονιά. Δεν πρέπει να στεκόμαστε όμως σε αυτό. Εμείς πρέπει να μπαίνουμε κάθε φορά στο γήπεδο, να κάνουμε την προσπάθειά μας να δίνουμε και την ψυχή μας κοιτώντας τον αντίπαλο ανεξαρτήτως διακύμανσης του σκορ.  Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε αρκεί να το θέλουμε και να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.”

Απόδοση Δηλώσεων:Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button