Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Την Κυριακή… με αντίπαλο το «ΠΡΕΠΕΙ»

Το μήνυμα του Esperos Lamias BC Fan Club για τον εντός έδρας αγώνα του Έσπερου με την Χαλκηδόνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Κυριακή με αντίπαλο το…ΠΡΕΠΕΙ

Την Κυριακή 16-12-2018,ώρα 17:00 στο  κλειστό Χαλκιοπούλειο  Λαμίας, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball, μεταξύ των ομάδων ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΓΑΣ  ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα της Χαλκηδόνας έχει ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει μεταγραφές αθλητών ,που τους δίνει το δικαίωμα να οραματίζονται για το ‘’κάτι παραπάνω ‘’.

Η έλευσή της για το παιχνίδι στην Λαμία ,δεν μπορεί παρά να συμβαδίζει με τους στόχους της και να  στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα.  

Όμως για την δική μας ομάδα, τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ  ,το εισαγωγικό μάθημα εμπειριών της ανώτερης κατηγορίας, τελείωσε ήδη στο προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι .  

Την ΚΥΡΙΑΚΗ αρχίζει  ή ώρα του ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’.

ΠΡΕΠΕΙ το  Διοικητικό Συμβούλιο να κινητοποιήσει και να πείσει όλους τους ιδανικούς  Λαμιώτες φιλάθλους, να σηκωθούν από τον καναπέ , να παρευρεθούν  στο κλειστό παλατάκι  της Λαμίας ,για να ενθαρρύνουν τους αθλητές μας  ώστε να φθάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

ΠΡΕΠΕΙ  η τεχνική ηγεσία να εφεύρει όλες τις δυνατές αγωνιστικές λύσεις, που θα οδηγήσουν σε θετικά αγωνιστικά αποτελέσματα .

ΠΡΕΠΕΙ οι αθλητές μας με την εμπειρία των  παρελθόντων αγώνων, να κατανοήσουν  ότι η συγκέντρωση και κατάθεση ψυχής  καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού , είναι αναγκαίο στοιχείο που οδηγεί στο θετικό  αποτέλεσμα.                      

ΦΙΛΑΘΛΟΙ  της Λαμίας,  σας καλούμε όλους την Κυριακή  στο Χαλκιοπούλειο , ώστε με την βοήθειά σας να προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε ,στα ‘’ΠΡΕΠΕΙ’’ του αγωνιστικού μαραθωνίου  της  Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ.

Καλό μας παιχνίδι.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button