Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με αλλαγές στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός για την πρώτη θέση

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύο, ίσως και περισσότερες αλλαγές, στην ενδεκάδα του την Πέμπτη απέναντι στην Αντβέρπ στο Βέλγιο. #slgr #olympiacosfc #Antwerp #EuropaLeague

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει δύο, ίσως και περισσότερες αλλαγές, στην ενδεκάδα του την Πέμπτη απέναντι στην Αντβέρπ στο Βέλγιο. #slgr #olympiacosfc #Antwerp #EuropaLeague

Μετά το χθεσινό ρεπό, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης με την Αντβέρπ στο Βέλγιο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League αρχίζει σήμερα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκρισή τους στα νοκ άουτ αναζητούν νίκη την Πέμπτη και ταυτόχρονα ήττα της Άιντραχτ από την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να βρεθούν απευθείας στους «16» ως πρώτοι του ομίλου και να αποφύγουν τη φάση των «32».

Ο Πέδρο Μαρτίνς, που χθες ξεκαθάρισε τα πάντα γύρω από το μέλλον του μιλώντας για προσύμφωνο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την επέκταση της συνεργασίας τους, αναμένεται να κάνει τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε στο Ηράκλειο. Σίγουρα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα επιστρέψει στο πλευρό του Παπέ Αμπού Σισέ στο κέντρο της άμυνας αντί του Ουσεϊνού Μπα, ενώ ο Μαντί Καμαρά έχει προβάδισμα για να πάρει τη θέση στο κέντρο από τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πάντως δεν αποκλείεται και η τριάδα στο κέντρο, με τον Αγκιμπού Καμαρά ή τον Ρόνι Λόπες να μένουν εκτός βασικού σχήματος.

Σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί ΚΑΙ την Τετάρτη στου Ρέντη και μετά θα ταξιδέψει για το Βέλγιο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button