Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Με Σταϊκούρα, Οικονόμου και Κοτρωνιά τα εγκαίνια του γηπέδου στο Μαρτίνο! (vid)

Το Σάββατο 4/12 και πριν τον αγώνα με την Προοδευτική Λάρυμνας, ο Οπούντιος Μαρτίνου εγκαινίασε το νέου του γήπεδο.

Το Σάββατο 4/12 και πριν τον αγώνα με την Προοδευτική Λάρυμνας, ο Οπούντιος Μαρτίνου εγκαινίασε το νέου του γήπεδο.

Την τελετή των εγκαινίων, άνοιξε με χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ενώ το παρών έδωσαν και ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Λοκρών και της τοπικής κοινότητας.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Οπούντιου:

Το Σάββατο 04/12/2021, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακατασκευασμένου γηπέδου του Μαρτίνου. Την τελετή των εγκαινίων, άνοιξε με χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και ο βουλευτής Γιώργος Κοτρωνιάς. Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Λοκρών και της τοπικής κοινότητας.

Τα έργα συντήρησης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων αφορούν τόσο στον αγωνιστικό όσο και στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου (νέα αποδυτήρια, βοηθητικό γήπεδο κ.α.) Τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από το Δήμο Λοκρών και από τον ΑΣ ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥ. Προχωρούν άμεσα από τον Δήμο μας, οι αναγκαίες εργασίες για την ανακατασκευή των τσιμεντένιων κερκίδων και οι απαραίτητες παρεμβάσεις για τη βέλτιστη λειτουργία των γηπέδων.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Θανάση Ζεκεντέ, για το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον που επέδειξε για την ομάδα του Μαρτίνου. Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία τον Μιχάλη Παπανικολάου, η βοήθειά του ήταν πολύτιμη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθειά μας.

Βίντεο-φωτογραφία: Starsports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button